Angioblastom

Varietate de tumoră a vaselor  cerebrale, sanguine de obicei beningnă.  (menongiom angioblastic, hemagioblastom). Este unul din semenle din boala von Hippel-Lindau, tumora formându-sa la nivelul şi din ţesuturile peretelui vaselor care irigă cerebelul.
Apare la subiecţi cu vârste medii, poate apărea şi la nivelul vaselor sanguine ale altor formaţiuni nervoase centrale şi se manifestă prin: dureri de cap, mişcări şi mers fără coordonare, nistagmus, vertij, senzaţie de vomă.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica