Aluminiu

Element chimic care poate fi utilizat în medicină ca parte componentă (sub forma de sare de aluminiu) a unor pansamente şi antiacide gastrice. În formula acestor produse se poate însoţi şi de magneziu.

Are rol de a calma durerile de stomac sau esofag, dar la administrarea lui trebuie spus că se poate însoţi de efecte adverse tip constipaţie, scăderea absorbţiei digestive unor medicamente administrate tot pe cale bucală.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica