Aluminiu

Element chimic care poate fi utilizat în medicină ca parte componentă (sub forma de sare de aluminiu) a unor pansamente şi antiacide gastrice. În formula acestor produse se poate însoţi şi de magneziu.

Are rol de a calma durerile de stomac sau esofag, dar la administrarea lui trebuie spus că se poate însoţi de efecte adverse tip constipaţie, scăderea absorbţiei digestive unor medicamente administrate tot pe cale bucală.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea