Aglutinare

Adunarea globulelor sanguine, a bacteriilor şi resturilor lor, în urma contactului cu anticorpii, acest proces fiind normal în cadrul reacţiilor imune ale organismului.

Aglutinarea hematiilor este, pe de altă parte, metoda de laborator folosită pentru determinarea grumei sanguine a unei persoane.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.