Acid ribonucleic (A.R.N.).

[A.R.N.]

Unul din cei doi acizi nucleici purtători ai informaţiei genetice ereditare, mai precis cel care “traduce”, decodifică informaţia ereditară purtată de către acidul dezoxiribonucleic (A.D.N.).

Informaţia este apoi folosită pentru a sintetiza proteine. Ca structură, A.R.N. este compus din secvenţa de nucleotide a unuia dintre “firele” (catena) acidului dezoxiribonucleic. Informaţia genetică este  purtată de A.D.N., transcrisă în A.R.N., apoi tradusă în proteine variate, la nivelul unor corpusculi celulari (ribozomi) ai citoplasmei celulare.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica