Topuri damă, cele mai feminine piese vestimentare

  • Publicat:
Topuri damă, cele mai feminine piese vestimentare

Topurile damă sunt cele mai feminine piese vestimentare din garderoba unei fashioniste. Mai sexy dcât un tricou și mai lejer decât un maiou, un top se poate purta atât alături de o pereche de pantaloni șic, cât și de un costum de baie, de ce nu.

Topurile în tendințe se vor a fi sexy, lejere și asumate. Femeile sunt puse cel mai bine în valoare cu ajutorul acestor topuri damă – House.

Care sunt cele mai în vogă topuri pe care să mizezi?

Topul din voal, foarte în tendințe în acest an

Începem cu tendința topurilor ușoare și ultra feminine. Topul din voal ușor transparent se încadrează perfect în această tendință. Topul cu voal pentru damă este din nou în centrul atenției. Plăcut, delicat și ușor de purtat, acesta se prezintă într-o mare varietate de modele și culori care ne duc cu gândul la vară. Acest top damă este perfect purtat cu pantaloni scurți din denim în nuanțe de albastru deschis, blugi damă pe care trebuie să îi ai, cu o fustă sau cu blugi albi, de exemplu.

Topul din dantelă, cel mai feminin și cel mai delicat

Topul din dantelă are un succes incredibil în fiecare vară. Este topul perfect pentru întâlnirile mai speciale, chiar și pentru sezonul nunților. Mai ales atunci când nu ai idei ce să porți. Este cel mai feminin, sexy și romantic și se poate purta cu aproape orice. Poate crea cel mai rafinat look seara alături de o fustă lungă fluidă și de o pereche de sandale aurii de exemplu.

Topul din satin, de mare succes, atât vara cât și atunci când este mai rece afară

Topul din satin este foarte popular. Este fluid și foarte agreabil de purtat, fiind piesa vestimentară feminină ce te poate pune în valoare indiferent de situație. În plus, topul din satin dă un plus de alură ținutei, chiar dacă aceasta este foarte simplă. În nuanțe de alb, de negru, de albastru sau de kaki, nu prea contează culoare, va ști cum să te sublinieze.

Topurile cu imprimeuri, alte topuri pe care poți miza

Topurile cu imprimeuri sunt cele mai populare. Cele mai apreciate sunt fără doar și poate, cele cu animal print sau cele cu flori. Cu siguranță că le vei adora și tu deoarece vin cu un plus de relief pentru orice ținută.

Alte tipuri de topuri pe care poți miza:

  • Topul tip corset. Corsetul este piesa vestimentară șic și sexy prin excelență pe care toată lumea vrea să o dezvăluie. Arată cel mai bine alături de un costum mai șic. Dar, acest tip de top tip corset arată cel mai bine și alături de o pereche de blugi simplă pentru un stil casual șic reușit.
  • Topul croșetat. Nu ai cum să treci pe lângă această tendință. Este alegerea perfectă pentru un look hippie șic reușit.
  • Topul cu volănașe este romantic și boem și se poate folosi foarte ușor atât cu blugi, cât și cu fuste. Alături de o pereche de pantaloni scurți din blugi avem o ținută de vară simplă și eficientă, casual chic. Cu o fustă lungă, optezi pentru un look boem proaspăt și lejer. Cu o fustă creion, ești pregătită pentru birou, sofisticată și elegantă.
  • Topul galben. Galbenul este culoarea la modă care face furori pe podiumurile de modă în această vară. Așa că, dacă te îndrăgostești de un top galben pentru femei, vei fi cu siguranță în tendințe. Pe lângă faptul că este ușor de purtat, este o culoare luminoasă, care înviorează ținutele și îți pune în evidență pielea sărutată de soare.

Toate modelele de topuri damă sunt cele care te vor ajuta să creezi ținute cu adevărat sublime. Fie că ai nevoie de un look mai casual, fie că ai nevoie de unul mai cool sau chiar mai glamour, chiar ai de unde alege.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân