Tendinţe de iarnă, Soft Auburn: o coafură în tonuri de castaniu și roșcat

  • Publicat:
  • Actualizat:
Tendinţe de iarnă, Soft Auburn: o coafură în tonuri de castaniu și roșcat

Trăiește la maxim, visează la ceea ce-ţi doreşti şi bucură-te de orice clipă și de orice anotimp. Pentru că, nu-i așa, și lunile reci de iarnă au farmecul lor boem. Nu este greu să fii tu însăți, să te simți liberă de constrângeri și să îți urmezi inima. Atunci când vine vorba de nuanța părului tău, dacă prefer să mergi pe un look natural, încearcă tonalități creative, dar soft, pentru a obţine un look expresiv şi care să îți dea o stare de bine.

Soft Aubrun sau tonuri de castaniu, roşcat, arămiu şi blonduri roșcate

Soft Aubrun este una din principalele tendinţe de culoare al iernii. Tonuri de castaniuri, roșcaturi și nuanțe de cupru multiton cu irizații soft, la care se adaugă arămiuri pline de luminozitate. Pentru că e o perioadă în care avem nevoie de mai multă atenție și prezență, fă-ţi curaj să adopți un nou look cu tente de #AUBURN.

Castaniu, arămiu, blonduri roșcate, acestea sunt nuanțele care atrag privirile în acest sezon, dar nu numai nouă. Între fanii nuanțelor din zona “soft auburn” avem și vedete de primă mână: Kendall Jenner, Zendaya, Ana Girardot sau Madonna.

Dudu Cumpăt, hairstilistul Londa Professional, ne explică ce presupune acest trend de colorare: „Soft Aubrun este un artificiu creativ pentru o ieșire din cotidian, pentru a crea accente de culoare și a seta atenția pe look-ul tău. Roșcatul și tot ce ține de paleta sa coloristică este o declarație de independență, de a face un pas în față. #SoftAubrun este o direcție stilistică bazată pe tehnici de colorare inovatoare și ultramoderne, care creează un salt cromatic multitonal, dar soft și, totuși, atât de natural.”

Cum faci să păstrezi stălucirea părului vopsit?   

Dacă îți place noua ta culoare de păr, atunci ai grijă să o menții vibrantă. Cel mai bine este să urmezi recomandarea stiliștilor care insistă pe folosirea gamei speciale pentru protejarea părului vopsit.

Stilistul Dudu Cumpăt recomandă gama Color Radiance care păstrează intensitatea culorii și ajută instant la protecția împotriva mătuirii. Formula sa conține ingrediente speciale cu rol cheia în revigorarea strălucirii părului: fructul pasiunii și coaja de portocală care stopează oxidarea nedorită a părului.

Fii atentă cu părul tău: hidratează-l, hrănește-l, iubește-l, iar el va arăta superb!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being