Se poartă nuanţa trandafirilor! GALERIE FOTO

Cromatica începutului de an ne oferă un refugiu liniştitor, departe de excese de culoare şi nuanţe exuberante!
  • Publicat:

Anul 2015 ne întâmpină cu o paletă de nuanţe odihnitoare, inspirate din natură.

Directorul Companiei Pantone Inc., instituţia care dă coordonatele în materie de culori, Leatrice Eisman spune că “într-o epocă dominată de tehnologie, în care viată noastră gravitează în jurul gadget-urilor la care suntem conectaţi non-stop, natura este singură soluţie salvatoare”!

Cu alte cuvinte, cromatica începutului de an ne oferă un refugiu liniştitor, departe de excese de culoare şi nuanţe exuberante!

Astfel, vernilul, griul, lila-ul, marsala, nuanţele de ocru şi de pământ, dar şi rozul prăfuit fac parte dintre nuanţele cele mai dezirabile pe care trebuie să le înglobăm în garderoba noastră!

Casa de modă britanică Burberry se aliniază la aceste tendinţe şi propune în colecţia London , dedicată femeilor piese vestimentare şi accesorii în nuanţă delicată a bobocilor de trandafir. O cămaşă din mătase în nuanţă “ice pink” arată delicat şi feminin în combinaţie cu o eşarfă din caşmir brodată.

Un pulover fin din lână poate fi combinat cu pantaloni skinny pentru a contura o ţinută romantică. Look-urile pot fi completate printr-o geantă Small Banner, din piele granulată cu detalii laterale cu celebrul check britanic, pantofi cu vârful decupat, din piele sau un portofel ce poate fi purtat pe post de plic. Adoptă acest stil romantic şi simte vibraţia naturii!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân