Noutăţi cosmetice în luna August

  • Publicat:
Noutăţi cosmetice în luna August

Dintre toate anotimpurile, vara aduce cu sine un buchet de senzaţii frumoase, precum briza mării, ce-ţi pătrunde subtil pe sub rochia lejeră de plajă şi se joacă printre şuviţele de păr ce păstrează aroma sărată a apei, iar faptul că-ţi petreci mai mult timp afară, bucurându-te din plin de vremea frumoasă, te face să fii mai calmă şi mai relaxată. 

Partea şi mai bună a anotimpului guvernat de soare este că şi rutina ta de frumuseţe adoptă acelaşi minimalism frumos.

Nu mai trebuie să-ţi baricadezi pielea sub armuri întregi de cosmetice, tot ce-i trebuie acesteia pentru a respira în voie şi a-şi arăta frumuseţea naturală, este o cremă uşoară, lejeră, care să lase pe piele aceeaşi amprentă răcoroasă ca cea a unei ploi calde de vară, un demachiant care să îţi şi tonifice pielea, un parfum proaspăt şi feminin, iar pentru păr un tratament adecvat de îngrijire. Iată în continuare noutăţile cosmetice din ultima lună:

Ivapur loţiune micelară pentru ten gras de la Ivatherm

Curăţă delicat şi îndepărtează machiajul, eliminând impurităţile şi excesul de sebum, fără să usuce pielea. Are efect calmant, antiiritant şi o consistenţă ultralejeră, conferind senzaţia de prospeţime.

Este un produs non-comedogen, fără parabeni, săpunuri şi alcool.
Înlocuieşte cu succes demachiantul clasic, dar şi loţiunea tonică. Şterge chiar şi machiajul rezistent la apă.
Conţine:
Apa termală Herculane are efect calmant şi antiiritant asupra pielii sensibile.
Alfabisabolol este un compus natural, cu puternice proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene.
Alantoina are rol cicatrizant şi antiseptic, calmant şi hidratant. Este un factor de regenerare şi revitalizare a pielii, accelerează vindecarea şi protejează pielea de factorii iritanţi.
Gluconatul de Zinc are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene.

preţ 47 lei / 250 ml

Ivapur - Ivatherm

 

Colorama Lacurile de unghii Colorama de la Maybelline NY se relansează

Întotdeauna Maybelline NY a trasat trendurile în beauty strâns legate de cele din modă. Inspirate de podiumurile de prezentare, noile lacuri de unghii Colorama satisfac nevoia de culoare din acest sezon. Colorama propune acum culori moderne, în tendinţe, extrem de uşor de aplicat. Cea mai uşoară soluţie să fii la modă!

Aplicatorul special se adaptează uşor suprafeţei unghiei pentru a depunde cantitatea exactă de lac la fiecare utilizare. Astfel, pensula face ca aplicarea să fie precisă.

Acum sunt disponibile 32 de nuanţe moderne la preţul de 8 lei fiecare.

 

NIVEA Soft pentru o senzaţie de catifelare

Graţie formulei sale extra-hidratante şi texturii uşoare, ce se absoarbe rapid în piele, crema de corp NIVEA Soft îţi lasă pielea catifelată şi proaspătă.

Uşoară, subtil parfumată, fără parabeni şi testată dermatologic pentru a i se dovedi compatibilitatea cu PH-ul natural al pielii, crema NIVEA Soft conţine ulei de jojoba ce oferă o hidratare naturală, deosebit de intensă, care îţi lasă pielea suplă şi fină la atingere.

Preţuri NIVEA Soft 50ml / 8,03 lei; 100ml / 13,61 lei; 200ml / 18,77 lei; 300ml / 22,53 lei
 

Nivea Soft

 

Nioxin tratamente par Tratamente specializate pentru îngrijirea părului de la Nioxin

Intensive Treatment Hair Booster este un tratament împotriva căderii masive a părului care se adresează persoanelor cu firele de păr vizibil subţiate. Acesta conţine o formulă concentrată, CoZyme – 10 Vitamin Complex, şi cheratină pentru a întări părul fragil. Se foloseşte de două ori pe zi aplicat pe toată lungimea părului. (preţ 90 lei).

Scalp Renew Density Protection Treatment este un tratament anti-rupere de la Nioxin. Ruperea firelor de păr este un simptom comun pentru căderea părului. Acest tratament reduce căderea cu până la 54%. Se utilizează zilnic timp de o lună. (preţ 161 lei)

Nioxin Deep Repair Masque protejează părul împotriva căderii prin întărirea, fortificarea firului de păr. Previne degradarea şi ruperea. După folosire părul devine suplu şi foarte uşor de manevrat. (preţ 74 lei)

 

Heidi Klum îşi lansează noul parfum radiant: Shine

O efervescentă fuziune floral-orientală, Shine reflectă perfect vivacitatea spumoasă a lui Heidi şi senzualitatea ei subtilă. Acest parfum elegant se deschide cu note proaspete, suculente de mandarine şi pere, cărora li se adaugă piper roz picant pentru a revigora simţurile.

Acestea se transformă într-un buchet feminin de mimoză, lăcrămioare şi floarea soarelui, care emană un delicios joie-de-vivre.

La baza acestuia, notele calde de vanilie, boabele de tonka şi moscul creează tonalităţi seducătoare, senzuale, făcând acest parfum minunat de captivant.

Shine este elegant ambalat într-o cutie şi o sticlă de un auriu luxos.
Preţuri: 30 ml – 106 lei; 50 ml – 132 lei

Shine

 

Palette Culori mistice, inspirate de secretele adânci ale mării

Noua colecţie „Deep Blacks” de la Palette (12 lei) introduce 3 nuanţe închise de vopsea de păr permanentă, dar cu aspect natural şi conţinut redus de amoniac.

Formula speciala a noilor creme colorante conţine pigmenţi negri de culoare şi colagen marin natural, pentru ca părul să fie atent îngrijit şi să strălucească intens. Alege-ţi nuanţa preferată dintre: Şaten Închis Enigmatic, Negru Albăstrui Oceanic şi Negru Intens Marin.

 

Nature Secrets cu extracte din aloe vera şi pepene verde de la Oriflame

Gel revigorant de duş, infuzat cu aloe vera hidratantă şi extract calmant de pepene verde. Curăţă delicat pielea şi revitalizează simţurile, cu aroma sa proaspătă şi subtilă. Nu conţine săpun şi are pH neutru. (preţ 9,99 lei – 250 ml)

O cremă emolientă bogată, cu aloe vera, ulei din seminţe de pepene verde şi glicerină, care hidratează intens pielea. Textura sa conferă o senzaţie de catifelare şi confort întreaga zi. (preţ 16,99 lei – 200 ml)

Un săpun proaspăt şi eficient, cu aloe vera, pepene verde şi glicerină hidratantă. Conferă pielii o senzaţie deosebită de catifelare şi are o formulă delicată, potrivită pentru uz zilnic. (preţ 6 lei -75  g)

Oriflame Nature Secrets

 

L'Oreal Taj Triple Active Fresh de la L’Oreal Paris


Triple Active Fresh este o cremă hidratantă tonifiantă pentru tenul normal şi mixt ce conţine vitamine şi minerale esenţiale asigurând o hidratare de lungă durată.

Are o textură de gel-crema proaspată şi fondantă.

Preţ estimativ 27 lei.

Şi câteva produse cosmetice noi pentru bărbaţi…

Playboy VIP For Him

Parfumul Playboy VIP For Him este expresia stilului modern şi masculin, dar şi a unei personalităţi carismatice. Este un parfum la fel de neconvenţional ca VIP-ul care-l poartă.

Iniţial, o prospeţime neaşteptată îşi face simţită prezenţa prin intermediul unui amestec radiant de bergamotă şi accente verzi de rubarbă, cufundat într-un amestec condimentat de rom, pentru o atracţie imediată. În centrul parfumului, un acord acvatic continuă această explozie de luminozitate, amplificată de mărul zemos.

Lavanda aromatică adaugă o notă florală neaşteptată, ce aminteşte de acea masculinitate căreia nicio femeie nu-i poate rezista. Senzualele note finale creează o semnătură unică: tonuri delicioase de ciocolată şi boabe de tonka, scoase în evidenţă de aroma bogată de lemn de santal.

Playboy for him

 

FA Men Extreme Prospeţime extremă pentru bărbaţi cu Fa Men Xtreme Polar

Fa Men lansează inovaţia verii – noua gama de îngrijire a corpului Fa Men Xtreme Polar (13 lei -produs), cu efectul patentat de Aer Condiţionat™.

Datorită formulei cu agenţi de răcorire, noua gamă Fa Men asigură o protecţie a pielii timp de 72h (prin gama deo) şi o senzaţie răcoritoare, de vitalitate şi energie, atât în timpul duşului (prin gama de geluri de duş), cât şi după, pentru o experienţă cu adevărat revitalizantă!

Fa Men Xtreme Polar este pentru barbaţii activi, cărora le place viaţa dusă la eXtrem!

 

Citeşte şi: Chic Rock, Noblesse şi Ethnic Remix în tendinţele de toamnă iarnă 2012-2013

Pantalonii înfloraţi, must have de sezon

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân