Noua colectie de genti Louis Vuitton va aparea in magazine din 15 ianuarie

Marc Jacobs a dorit sa schimbe putin modelul devenit deja iconic al imprimeului gentilor Vuitton.
  • Publicat:
Noua colectie de genti Louis Vuitton va aparea in magazine din 15 ianuarie
Noua colectie de genti Louis Vuitton va aparea in magazine din 15 ianuarie

Marc Jacobs a dorit sa schimbe putin modelul devenit deja iconic al imprimeului gentilor Vuitton asa ca s-a inspirat din munca lui Stephen Sprouse pentru designul celei mai recente colectii.

Astfel, o imbinare de grafitti si trandafiri, elementele promovate de Sprouse, va decora in 2009 pretioasele modele de genti Keepall, Speedy si Neverfull, dar si alte accesorii care fac parte din noua colectie Louis Vuitton, cum ar fi pantofi, bratari sau brelocuri pentru chei.

Stephen Sprouse a murit in 2004, dupa ce a pierdut batalia cu o boala necrutatoare: cancerul la plamani.

Marc Jacobs a incercat sa foloseasca in aceasta colectie elemente care sa faca trimitere la creatiile artistului pentru a-i aduce acestuia un omagiu. „Am incercat sa transpun in practica formele, culorile si stilul pe care el le-ar fi folosit”, a declarat Marc Jacobs.

Pentru a marca lansarea colectiei, casa Louis Vuitton va face si o donatie importanta scolii care poarta numele artistului: National Academy of Design – Stephen Sprouse Scholarship Fund.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: