Manichiuri de Sărbători: culori şi modele în tendinţe- GALERIE FOTO

Creative, festive, sexy?! Iată modelele care te vor inspira de Sărbători. Te anunţăm de pe acum: avem mult sclipici.
  • Publicat:

Trebuie să recunoaştem că atunci când vorbim de tendinţele în manichiură, acestea sunt previzibile. De exemplu, în sezonul cald purtăm nuanţe pastelate şi culori aprinse, în timp ce în sezonul rece optăm pentru tonuri neutre sau închise precum gri, roşu, negru sau nude. În schimb, în perioada Sărbătorilor, lucrurile stau puţin altfel. Încă de la începutul lunii decembrie şi până de Anul Nou alergăm obsesiv după manichiura perfectă. Cum vrem să fie? Creativă, festivă, sexy, de ce nu?! Toate aceste criterii se regăsesc în lista tendinţelor şi te vor inspira în realizarea manichiurii de Sărbători. Te anunţăm de pe acum: avem mult sclipici.

Manichiuri de Sărbători: culori şi modele pe care să le porţi

Tonuri calde. Odată ce sezonul rece ne-a bătut la uşă, preferinţele noastre în materie de manichiuri s-au schimbat complet. Alegem să purtăm nuanţe închise, tonuri pământii, calde, de la măsliniu şi gri închis, până la cărămiziu, burgundy şi negru.

Metalice. Nuanţele metalice gravitează mai mult în jurul tonurilor aurii, argintii sau cromatice. Tonurile de rose gold de exemplu sau acel delicat champagne sunt potrivite pentru Anul Nou şi chiar aduc accente feminine şi sofisticate pentru orice look.

Pietre preţioase aplicate. Ce ar fi Sărbătorile dacă nu am adăuga câteva note glam în look-ul nostru. Pietrele preţioase sunt un detaliu care atrage atenţia cu uşurinţă, iar o manichiură impecabilă poare ieşi mai uşor în evidenţă.

Tonuri maro, nude şi neutre. În afară de alb, negru şi clasicul bej, ce zici de un roz soft sau maro ciocolatiu pentru un aspect uber chic? Stella McCartney propune ca variantă în acest sezon rozul pal, care este asociat cu uşurinţă cu tonurile nude.

Glossy. Acel finish glossy pe care-l obţii în urma realizării unei manichiuri poate fi de mare impact. Este foarte elegant şi îţi oferă şansa de a experimenta atât cu nuanţele metalice, cât şi cu alte nuanţe pigmentate.

Sclipici. De Sărbători multe dintre noi alegem să strălucim. La propiu. De la ţinută, până la machiaj şi manichiură. De data asta, îţi propunem să mergi pe linii simple, să optezi pentru o ţinută clasică, neutră şi să laşi manichiura să fie elementul care să te scoată din anonimat.

Roşu aprins. Roşu este nuanţa clasică a manichiurilor feminine, elegante şi senzuale. Oscar de la Renta a demonstrat în urma prezentărilor sale de pe podium, că roşul aprins sau glossy poate avea un efect vibrant la prima vedere.

Nuanţe mate. Ştim, este destul de riscant, dar este de încercat, mai ales dacă-ţi doreşti un look edgy şi neaşteptat. Poţi experimenta acest efect cu două nuanţe: albastru regal şi roz pudrat. Promitem că efectul obţinut este unul pe măsură.

French. Această manichiură datează de atâţia ani încât nici nu îndrăznim să ne gândim vreodată că va exista vreun sezon în care să coboare de pe podium. Nu trebuie neapărat să optezi pentru clasica manichiură french, ci poţi experimenta aşa cum îţi doreşti: cu sclipici, forme geometrice şi chiar alte culori.

Imprimeuri. Probabil că aţi remarcat deja. Imprimeurile fac furori în acest an şi este tot mai des purtat. De la accesorii şi haine, până la manichiuri, este nelispit din alegerile de zi cu zi ale doamnelor. Vestea bună este că nu trebuie să mergi doar pe clasicul leopard, ci poţi alege să porţi pe unghii orice animal print îţi doreşti.

Design minimalist. La fel ca în cazul manichiurii French, designul minimalist presupune liber la creativitate. Îţi vindem un pont: jonglează cu două nuanţe, iar rezultatul va fi fascinant!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân