galerie

Tendinţe machiaj 2017


  • Buze naturale - Totul este despre naturaleţe, prospeţime şi tinereţe, iar aceste lucruri nu pot fi subliniate mai bine decât prin păstrarea lor atunci când alegi un makeup. Optează pentru buze cât mai naturale, aplicând doar un balsam de buze care îţi va hidrata pielea în sezonul rece şi o va proteja împotriva vântului sau un ruj cât mai apropiat de nuanţa proprie a buzelor. 

Şi dacă vara lui 2016 a fost o reinterpretare a anilor ’90, vara lui 2017 va fi întru totul despre anii ’80. Combină buzele naturale cu un fard de pleoape - piersică pentru un look fresh, lejer şi lipsit de imperfecţiuni, aşa cum ne-au arătat şi modelele ce au defilat la prezentarea lui Jasper Conran.
  • Linia cu tuş - Clasicul cat-eye nu se demodează, dar se schimbă, aşa cum a fost prezentat la fashion show-ul Elie Saab, unde modelele au purtat un cat-eye minimalist, cu o linie la baza coltului extern al ochiului care doar alungeşte ochiul.
  • Wunderkind ne-a demonstrat cum linia de tuş poate fi animată, iar tu poţi experimenta cu diverse culori. 

„Alege acest tip de makeup dacă vrei să ai un look jucăuş şi îndrăzneţ în acelaşi timp. Descoperim că linia grafica nu mai trebuie să fie perfectă şi că trece printr-o transformare: se adopta culori în schimbul clasicei linii negre şi de data asta se îmbraca ochiul doar până la capătul lui”, afirma Andreea Haş.
Poţi opta pentru aceste idei şi pentru petrecerea de Revelion, iar pentru mai multă îndrăzneală încearcă linia neagră cat-eye, suprarealistă, care să îmbrace pleoapa superioară.
  • Sprâncene statement - „Sunt din nou în trend. Poartă-le răsfirate sau aranjate, dar întotdeauna dese şi lungi!” spune Andreea Hâş.
Acest trend continuă să se păstreze şi să se accentueze de la sezon la sezon. Conturarea sprâncenelor în exces este expirată, dar menţinerea lor într-o formă cât mai naturală, uşor messy, îţi va evidenţia trăsăturile chipului.
  • Ochi sclipitori - Inspirate din anii ’80, pleoapele sclipitoare sunt jucăuşe şi îndrăzneţe totodată, accentuând privirea şi oferindu-i un aer seducător. 

Poartă sclipici, dar nu exagera. În cantitatea potrivită, acesta poate fi purtat şi în timpul zilei. Este o opţiune foarte bună şi pentru petrecerile de sărbători care sunt atât de aproape.
  • Ochi de raton - „Machiajul impecabil nu mai e neapărat o opţiune pentru anul 2017. Aşa că uită de grija acoperirii liniei de tuş decolorate sau de finisarea culorii întinse. Creează-ţi un look cât mai rebel, messy şi neglijent. Optează pentru machiajul monocrom al ochilor cu o culoare îndrăzneaţă”, completează Andreea, makeup artist BottegaVerde.ro.
  • Machiajul natural - Lookul no makeup este din nou în trend. Poţi obţine acel aspect de flawless skin şi fără să îţi acoperi întreaga faţă cu fond de ten. La fashion show-ul lui Michael Kors, makeup artistul Dick Page a folosit doar o atingere de concelear în zonele necesare, ca de exemplu în zona nasului şi sub ochi, în rest a lăsat pielea să respire, alegând doar de o cremă hidratantă. Astfel, a pus în evidenţă fără efort frumuseţea naturală.

„Optează doar pentru un fond de ten iluminator cu extract de grapefruit de la BottegaVerde.ro, bine aplicat pe ten şi un fard de obraz, pentru puţină culoare. Poţi încerca şi tehnica de draping, care se traduce prin aplicarea unui fard rozaliu în zona superioară a obrajilor, înspre ochi, realizând o conturare discretă şi un look tineresc”, afirmă makeup artistul de la BottegaVerde.ro, Andreea Has.
  • Buze excentrice - Îndrăzneşte să îţi evidenţiezi buzele cu nuanţe de roz sau mov şi nu uita sclipiciul acasă! Noile trenduri, prezente pe catwalkul de la Fendi, ne anunţă că trebuie să străluceşti, iar buzele tale pot căpăta o aură magică cu o sigură atingere.

„Pentru că e vorba despre strălucire, în 2017 renunţă la rujurile mate şi optează pentru cele satinate şi mult mai hidratante. De asemenea poţi încerca şi lipstickurile cu sclipici, fiind tot o variantă a anilor ’80”, spune makeup artistul.
Buze naturale - Totul este despre naturaleţe, prospeţime şi tinereţe, iar aceste lucruri nu pot fi subliniate mai bine decât prin păstrarea lor atunci când alegi un makeup. Optează pentru buze cât mai naturale, aplicând doar un balsam de buze care îţi va hidrata pielea în sezonul rece şi o va proteja împotriva vântului sau un ruj cât mai apropiat de nuanţa proprie a buzelor. Şi dacă vara lui 2016 a fost o reinterpretare a anilor ’90, vara lui 2017 va fi întru totul despre anii ’80. Combină buzele naturale cu un fard de pleoape - piersică pentru un look fresh, lejer şi lipsit de imperfecţiuni, aşa cum ne-au arătat şi modelele ce au defilat la prezentarea lui Jasper Conran.
1/1