Black is Back

Machiajul negru este la moda in acest sezon.
  • Publicat:
Black is Back
Black is Back

In sezonul acesta, negrul face legea. S-a intors mai puternic ca niciodata, iar designerii l-au ridicat la rang de vedeta pe podiumurile prezentarilor de moda. Ca vorbim despre mascara, fard de ochi, lac de unghi sau ruj de buze, iata cateva tipsuri care sa te ajute sa-l porti:

1. Mascara
Alege cea mai neagra mascara posibila si incarca-ti genele. Negrul in cantitati industriale confera un look dramatic, asa ca go ahead! Axeaza-te pe mascara rezistent la apa care da volum si creeaza iluzia de gene false. Aceasta este tendinta sezonului.

2. Tus de ochi
Sublinierea ochilor cu un eyeliner este cea mai buna metoda de a-i scoate in evidenta. Traseaza linii clare si fa-ti codite in stil retro. Fa-te remarcata, foloseste-l pe cel cu sclipici cand iesi seara in oras.

3. Fard de ochi

Smokey eyes sunt mai sexy ca oricand toamna aceasta. Nu te rezuma la o singura nuanta de fard, combina tonuri de la gri deschis, la gri inchis, pana la negru. Rezultatul trebuie sa fie cat mai provocator.

4. Ruj
Da, buze negre! Nu este rezervat doar tinerilor amatori ai curentului gotic. Daca nu ai suficient curaj, iata o alternativa: rosu burgundia. Pentru un finisaj ca la carte, foloseste intai un ruj mat, pentru culoare, iar apoi un gloss transparent, pentru stralucire!

5. Unghii
Daca dive precum Madonna si Jennifer Lopez au indraznit, tu de ce n-ai face-o? Ai grija insa, nu-ti cumpara un lac ieftin, va sari repede de pe unghi iar aspectul va fi unul cat se poate de deplorabil. In plus, lacul negru cere o manichiura perfecta: toate unghiile la aceeasi marime, fara cuticule.

Foto: Christian Dior, colectia couture toamna-iarna 2008/2009

Citeste si Beauty style of ’60 is Back!
Nuante acvatice


Urmărește CSID.ro pe Google News
Milano - polul modei in aceste zile
Milano - polul modei in aceste zile
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: