5 articole vestimentare pe care să nu le achiziționezi niciodată online

Iată 5 articole vestimentare de care ar trebui să te ferești atunci când faci cumpărături online! Descoperă motivele pentru care încălțămintea, pantalonii, rochiile sau costumele de ocazie, sutienele și costumele de baie nu ar trebui să fie achiziționate prin intermediul internetului.
  • Publicat:
5 articole vestimentare pe care să nu le achiziționezi niciodată online
5 articole vestimentare pe care să nu le achiziționezi niciodată online Sursa foto: Shutterstock

Cu atât de multe opțiuni disponibile pe internet, este tentant să cumperi haine și încălțăminte online. Dar, din păcate, acest lucru poate duce la achiziționarea de produse nepotrivite sau chiar inutile. Iată 5 articole vestimentare pe care este mai bine să le eviți atunci când faci cumpărături online:

  1. Costume și rochii de ocazie

Este dificil să găsești o ocazie perfectă pentru aceste articole vestimentare. Când ești în căutarea unui costum sau a unei rochii de ocazie pe diferite site-uri online de fashion, acestea ar putea să-ți ofere posibilitatea de a-ți insera propriile mărimi și dimensiuni, astfel încât să poți achiziționa articolul vestimentar de dimensiuni potrivite pentru tine. Această modalitate inovativă de a gestiona mărimile articolelor vestimentare poate fi tentantă, dar cu toate acestea, este recomandat să mergi fizic la magazin pentru a avea opțiunea clasică de probare a articolului vestimentar.

  1. Încălțăminte

Este greu să alegi mărimea potrivită când cumperi încălțăminte online, deoarece fiecare brand are dimensiuni diferite. De asemenea, nu poți încerca încălțămintea înainte de a o cumpăra, ceea ce poate duce la returnări, schimbări și implicit la timp pierdut.

  1. Pantaloni sau blugi

Acestea sunt, de asemenea, dificil de achiziționat online, deoarece mărimile variază în funcție de brand.  De asemenea, pot fi necesare mai multe încercări pentru a găsi pantalonii sau blugii potriviți, iar acest lucru poate duce în final la ajutor din partea unui croitor și la timp pierdut.

  1. Sutiene

Cu atât de multe modele existente pe piață și felul în care acestea se așază pe piele, este dificil să achiziționezi online un sutien și să fii cu adevărat mulțumită de achiziție. Cu toate că-ți cunoști dimensiunile optime pentru ca sutienul să se așeze corespunzător pe tine, la achiziționarea acestuia s-ar putea să te confrunți cu disconfort la purtare. Așadar, alege să-ți achiziționezi sutienele din magazine fizice pentru a avea oportunitatea de a-l proba și a-ți da seama cât de potrivit este pentru tine.

  1. Costume de baie

Să te uiți la costume de baie pe site-uri online de fashion poate fi mai distractiv decât achiziționarea și probarea acestora în magazinele fizice. Dar dacă dorești ca acesta să ți se potrivească, cel mai bine este să nu comanzi unul online.

Costumele de baie sunt unul dintre puținele articole pe care nu ar trebui să le cumperi online sub nicio formă. Din cauza faptului că croiala costumului se poate schimba semnificativ în funcție de marcă și stil, iar retailerii s-ar putea să nu accepte retururi, acest lucru ți-ar putea strica vacanța.

Atunci când cumperi articole vestimentare, este recomandat să le încerci înainte de a le cumpăra, astfel încât să poți alege mărimea potrivită și să poți testa calitatea materialelor și a croielilor.

Surse: bestlifeonline.com, thebalancemoney.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân