O piele impecabila cu palper-rouler si ventuze

Cu gandul la pielea neteda si supla a frumoaselor din revistele glossy, am testat sistemul de palper-rouler si ventuze de la Centrul Physiomins.
  • Publicat:
O piele impecabila cu palper-rouler si ventuze
O piele impecabila cu palper-rouler si ventuze

Celulita, vesnica problema a femeilor, tacuta si sfioasa in sezonul rece, devine cu adevarat „zgomotoasa” cand se apropie vara. Pentru ca acesta este momentul in care iese la lumina. Cum poti scapa de ea? Luna aceasta, iti propunem masajul anti-celulitic, combinat cu palper-rouler si ventuze.

Bucuria trecerii la garderoba de vara este, pentru multe dintre noi, de scurta durata. Adica pana ajungem in fata oglinzii si constatam ca nici o rochie, nici o fustita si mai ales nici o pereche de pantaloni scurti nu ne confera aerul sexy la care visam.

Cu gandul la pielea neteda si supla a frumoaselor din revistele glossy, am testat sistemul de palper-rouler si ventuze de la Centrul Physiomins. Ambele proceduri se realizeaza pe parcursul unei sedinte, scopul fiind dislocarea straturilor profunde de celulita, nu doar a celor superficiale.

Sedinta incepe cu aplicarea unei creme termoactive si a unui ulei pentru fermitate, care intensifica efectele tratamentului si garanteaza elasticitatea pielii. Ventuzele functioneaza pe principiul vacuum-ului, defibreaza si vascularizeaza tesuturile.

Procedura se realizeaza la intensitati diferite, astfel incat sa nu existe durere sau disconfort. Palper-rouler este o tehnica de masaj prin palpare/rulare a pielii, ce urmareste modelarea profunda si activa, precum si intinderea pielii cu aspect de portocala.

Specialistii de la centrul de terapii corporale spun ca aceste 2 tehnici se realizeaza numai impreuna, intrucat se completeaza: in timp ce ventuzele rup legaturile dintre celulele grase, prin palpare-rulare pielea este intinsa si tonifiata.

Nu sunt dureroase si nu lasa in urma semne sau vanatai. In mod absolut surprinzator, rezultatele au aparut chiar dupa prima sedinta, pielea devenind mai ferma. Si pregatita pentru proba sezonului, cea a costumului de baie!

Anca Gheorghe, kinetoterapeut

„Cele 2 tehnici actioneaza direct asupra stra­turilor profunde ale tegumentului, stimu­lea­za recapatarea supletii si elasticitatii pielii si a tesuturilor subcutanate, activand circulatia sangelui.

Dupa primele 4 sedinte va fi vizi­bila si o pierdere in centimetri in zonele supuse tratamen­tu­lui. Dat fiind faptul ca ambele tehnici activeaza circula­tia, sunt contraindicate persoanelor cu probleme circulatorii.“

Citeste si Hai sa vorbim ca intre fete…
Frumusete in profunzime

Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Exfoliere luxurianta
Exfoliere luxurianta
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”