galerie

5 parfumuri care îţi vor schimba vara


  • Mr. Burberry Indigo are note citrice şi lemnoase, ce îi dau un aer fresh. Frunzele de violetă şi uleiul de mentă revigorează notele de lămâie şi rozmarin, iar ambra şi muschiul de stejar creează profunzime, ca o adiere proaspătă.
  • Lime Basil & Mandarin de la Jo Malone este un parfum unisex ce are ca note de vârf citricele, iar ca note de mijloc busuiocul, liliacul şi stânjenelul.
  • Tendre Folie - Învăluie femeia mai întâi în note de mandarină şi pepene galben, pentru ca apoi să se transforme într-o explozie de arome proaspete de trandafir, frezie, lemn de santal şi rădăcină de iris.
  • First Instinct Blue’ este îndrăzneţ şi neaşteptat, făcut parcă pentru bărbatul care trăieşte după primul lui instinct. Prospeţimea este evidenţiată de o unire neaşteptată de condimente, rozmarin şi piper.
  • Air de France Croyance Or - Răsfaţă simţurile femeilor graţioase cu aroma delicată a violetelor, cu parfumul suav al prunelor, trandafirilor şi orhideelor şi cu notele puternic lemnoase.
Mr. Burberry Indigo are note citrice şi lemnoase, ce îi dau un aer fresh. Frunzele de violetă şi uleiul de mentă revigorează notele de lămâie şi rozmarin, iar ambra şi muschiul de stejar creează profunzime, ca o adiere proaspătă.
1/1