Machiajul potrivit pentru culoarea parului tau

Din moment ce parul blond iti incadreaza fata cu lumina, joaca-te cu stralucirea aurie si da-i o atingere irizanta.
  • Publicat:
Machiajul potrivit pentru culoarea parului tau
Machiajul potrivit pentru culoarea parului tau

Vrei sa-ti improspatezi look-ul? O noua culoare a parului cu siguranta te va ajuta sa te reinventezi. Dar, pentru un impact maxim, trebuie sa dai un suflu nou si machiajului. Citeste in continuare si afla cum poti obtine cea mai buna armonie intre culori. Pentru ca ochiul nostru este antrenat sa interpreteze aceasta armonie ca fiind egala cu frumusetea.

Daca te vopsesti bruneta
Daca te hotarasti sa te vopsesti bruneta, trebuie sa fii foarte atenta la detalii, pentru ca se creeaza un mai mare contrast cu pielea ta. In plus, avand in vedere ca pletele negre absorb lumina, s-ar putea sa-ti pierzi din stralucirea naturala.

Dar daca vrei sa o faci pe misterioasa si vrei sa ai o alura sexy, accentueaza-ti o singura caracteristica in culori puternice. Pune accentul pe ochi cu umbre de carbune sau albastru marin si pastreaza-ti buzele si obrajii colorati subtil in nuante de piersica si de coral pentru a da un ton cald pielii si pentru a-l face mai stralucitor.

Daca te vopsesti blonda

Din moment ce parul blond iti incadreaza fata cu lumina, joaca-te cu stralucirea aurie si da-i o atingere irizanta.

Indiferent ca ai optat pentru o culoare calda de miere sau un ton nordic, mai rece, blondele arata cel mai bine fardate in nuante de culoarea piersicii, rozuri, auriu si sampanie.

Fereste-te de un machiaj pronuntat pentru ca nu te avantajeaza. Orice prea accentuat sau intens pare strident pentru chipul tau blond. Daca totusi iti doresti ceva mai dramatic, foloseste un liner gri stralucitor pe pleoapa superioara.

Daca te vopsesti roscata
Parul roscat adauga in mod natural caldura tenului tau. Culorile maronii sau de caisa accentueaza prea mult acest lucru si deci nu e tocmai un avantaj pentru tine. Evita-le! Incearca in schimb machiajul in nuante de verde pentru ochi si roz inrourat pentru obraji si buze.

Joaca-te cu caldura parului roscat aplicandu-ti o umbra verde pe pleoape, iar la final accentueaza cu un liner maro-roscat la baza genelor. Foloseste un blush trandafiriu pentru a da obrajilor un aspect proaspat, de imbujorare naturala. Pastreaza buzele in nuante moi, de culoare pielii sau rozaliu-maroniu.

Daca te vopsesti satena
Nuantele moi de maro-caramel pana la castaniu nu sunt deloc severe cu chipul tau. Asa ca orice culoare de fard completeaza tonul parului tau!

Pentru ca nu este nici prea intunecat, nici prea luminos, parul saten iti ofera o gama larga de optiuni in privinta culorilor. De la nuante neutre de pamantiu, pana la umbre accentuate si suculente de coral, culoarea cafelei sau roz.

Defineste-ti ochii fara sa exagerezi cu umbre de bej sau gri si accentueaza-i cu un liner albastru pe pleoapa superioara. Adauga stralucire obrajilor aplicand un blush roz sau maro-roscat. Pune o pata de culoare cafenie pe buze pentru o nota sexy.

Citeste si Greseli de evitat in ritualul de frumusete
                Machiaj in tendinte pentru ochii caprui

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân