Scrisoare emoţionantă a Elei Crăciun către fiica ei de cinci ani

Cu ocazia aniversării fiicei sale, Ela i-a dedicat, pe blogul ei, www.elacraciun.ro, un text emoţionant pe care Alesia îl va putea reciti pe viitor cu nostalgie.
  • Publicat:

Ela Crăciun şi-a sărbătorit fiica organizând pentru aceasta o petrecere de neuitat. Alesia a împlinit cinci ani şi a avut parte de o aniversare specială, cu voie bună, alături de prietenii săi de aceeaşi vârstă şi de personajele de desene animate preferate.

Ela Crăciun a fost gazda petrecerii şi s-a transformat într-unul din personajele sale de suflet, Belle din pelicula „Frumoasa şi bestia”, iar printre cadourile primite s-au numărat jucării, hainuţe şi accesorii inspirate de poveştile sale favorite.

Alesia a primit, spre exemplu, din partea mamei sale, un set complet cu Elena din Avalor, ce conţine o rochie, pantofi, bijuterii şi coroană, identice cu cele purtate de îndrăgitul personaj de desene animate. Apoi, a primit un căţeluş roz, de jucărie, din setul inspirat de serialul „Patrula căţeluşilor”, unul din cele mai îndrăgite de copiii din noua generaţie.

Nu în ultimul rând, tortul a fost unul cu totul special, colorat şi accesorizat cu figurine din „Frumoasa şi bestia”.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Pentru că îşi doreşte ca fiica ei să conştientizeze faptul că mulţi copii de vârsta ei nu au parte de asemenea experienţe şi bucurii, Ela Crăciun va oferi o parte din cadourile primite unor copii defavorizaţi dintr-un centru special de lângă Bucureşti.

“Alesia a avut parte de o petrecere foarte frumoasă. S-a jucat alături de colegii săi de la grădiniţă, au cântat, au dansat împreună şi s-au bucurat de un decor ca din poveşti şi de personaje din basme. Eu m-am costumat în Belle din Frumoasa şi bestia, de exemplu, iar tortul a fost decorat cu figurine din acest desen animat. Încerc să o învăţ să aprecieze şi mai mult ceea ce are şi să ştie că în lume există atât de mulţi copii care nu au parte de asemenea bucurii. Îmi doresc ca, odată cu trecerea anilor, să înţeleagă că este mai important să ofere bucurii altora decât să primească”, declară Ela Crăciun.

Cu ocazia aniversării fiicei sale, Ela i-a dedicat, pe blogul ei, www.elacraciun.ro, un text emoţionant pe care Alesia îl va putea reciti pe viitor cu nostalgie. 

“Aş vrea, ca atunci când te vei face mare, să poţi citi această scrisoare şi să te recunoşti în acea femeie puternică şi frumoasă de care eu voi fi atât de mândră. Dar până acolo este o călătorie. O facem împreună de cinci ani şi am învăţat deja atât de multe alături de tine.
Am învăţat să fiu curajoasă, pentru că tu m-ai provocat să iau decizii pentru tine.
Am învăţat să fiu responsabilă, pentru că fragilitatea ta m-a îndemnat să mă gândesc mereu cu un pas înaintea deciziilor mele.
Am învăţat să fiu generoasă cu voi pentru că dragostea unui părinte are valoare doar atunci când o poţi împărtăţii cu copii tăi.
Draga mea,
Eu sunt o mamă fericită pentru că mi-a fost dată şansa de a vă iubi şi de a trăi alături de voi, de familia mea, momente de normalitate şi bucurie. Aş vrea să îţi aduci aminte de momentele astea, ale noastre, peste ani, când vei fi mare şi să poţi zâmbi. Aş vrea să simţi căldura şi siguranţa casei tale şi protecţia noastră care te va însoţi dincolo de momentele în care noi nu te vom mai putea apăra.
În curând vei creşte. Vei pleca să descoperi o lume proprie, în care te vei avânta cu mult curaj, aşa cum faci acum când te arunci în piscină, fără să te gândeşti că există riscuri sau pericole. Vreau să râmâi aşa cum eşti, draga mea. Aş vrea să îţi păstrezi inocenţa şi puterea de a iubi necondiţionat. Mai mult de atât, aş vrea să nu îţi piezi niciodată puterea de a iubi, indiferent de câte dezamăgiri vei avea.
În final, vreau să îşi spun că:
Este normal să îţi fie teamă dar vreau să ştii că cele mai frumoase lucruri în viaţă vin după ce îţi găseşti curajul să îţi îţi înfrunţi temerile şi să descoperi o lume cu totul nouă în faţa ta.
Vei fi mereu iubită necondiţionat de familia ta, că suntem aici atunci când cazi şi vei avea mereu braţele mele deschise atunci când vrei să te simţi în siguranţă.
Iubeşte-te şi respectă-te ca om şi ca femeie. Nu te lăsa amăgită de promisiuni şi nu te lăsa dezamăgită de oameni care nu îşi merită respectul
După orice căzătură, ridică-te şi mergi mai departe. Viaţa are suprize incredibile pentru oamenii care cred în miracole.
Te iubesc,
Mami”.

Ela Crăciun este vedeta TV cu unul din cele mai de succes bloguri din România. Supranumită şi Supermom, Ela Crăciun comunică pe www.elacraciun.ro cu fanii săi, având în prezent peste 1 milion de cititori la activ.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: