galerie

Apariţii spooky de Halloween


  • Sandra Bullock a intrat de-a binelea în spiritul Halloween-ului şi este de departe cea mai inedită şi înfricoşătoare apariţie. Actriţa l-a însoţit pe fiul ei adoptat Louis la colindat iar costumaţia cu scheleţi a fost de mare efect. În plus, machiajul inedit al feţei, constând în ruj negru şi floricele în jurul ochilor, a completat perfect ţinuta care, spunem noi, a reuşit să adune în coşuleţ multe dulciuri pentru cel mic.
  • David Arquette, actorul din trilogia Scream, pare că s-a inspirat din peliculele în care a jucat şi a ales pentru Halloween un costum de clovn. Dar nu orice clovn, ci Bozo Clown, despre care se zice că ar avea o latură întunecată. Mai mult decât atât, se zvoneşte  că acest clovn ademeneşte copiii cu diverse trucuri, după care îi sperie cu râsul său isteric. Acum înţelegeţi de unde vine frica micuţilor de clovni!
  • Fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne, Kelly Osbourne, a ales o ţinută...sângeroasă de Halloween. Ea a intrat în pielea personajului Carrie, din romanul horror cu acelaşi nume al lui Stephen Hawking. Rochia şi faţa pictate cu sânge artificial au înspâimântat curioşii care au avut nenorocul să se nimerească în calea deghizatei Carrie, adolescenta cu puteri supranaturale.
  • Nici top-modelul Kate Moss nu se dă în lături de la petrecerile tematice de Halloween. Ea a colindat însoţită de soţul ei, Jamie Hince, în ţinute demne de Skeleton Lady. Rochia neagră cu aplicaţii florale de un roşu aprins, machiajul perfect realizat de artista Amy Wright şi coafura à la Morticia, completată de o pălărie stylish, au încântat şi înspăimântat deopotrivă audienţa.
  • Actriţa Alyson Hannigan a ales, în schimb, ţinute mai puţin înfricoşătoare pentru familia sa. Ei au colindat în chip de spiriduşi verzi, leprechauns în tradiţia irlandeză. Legenda spune că aceşti spiriduşi, odată capturaţi de un om, au puterea magică de a îndeplini trei dorinţe în schimbul eliberării lor.
  • Brooke Shields este şi ea pe lista apariţiilor inedite de Halloween. Actriţa a ales să întruchipeze o bicicletă de culoarea albastru electric. Machiajul, peruca şi costumul, imprimat cu logo-ul unei companii, au avut drept scop susţinerea unui proiect eco-friendly, care îşi propune să determine oamenii să aleagă bicicleta în locul maşinii, pentru un aer mai curat şi, bineînţeles, o condiţie fizică de invidiat.
  • „Nimeni nu vrea să se aşeze lângă mine... Nu înţeleg de ce?” Să fie oare costumaţia cântăreţei Leona Lewis puţin prea înfricoşătoare pentru prietenii ei? (foto Hepta)
  • Heidi Klum a postat pe contul ei de Instagram imagini din procesul ei de transformare într-o bătrânică pentru noaptea de Halloween.
Sandra Bullock a intrat de-a binelea în spiritul Halloween-ului şi este de departe cea mai inedită şi înfricoşătoare apariţie. Actriţa l-a însoţit pe fiul ei adoptat Louis la colindat iar costumaţia cu scheleţi a fost de mare efect. În plus, machiajul inedit al feţei, constând în ruj negru şi floricele în jurul ochilor, a completat perfect ţinuta care, spunem noi, a reuşit să adune în coşuleţ multe dulciuri pentru cel mic.
1/1