Vergeturile pot fi tratate!

Descopera ResveratroxV, un produs complex, foarte bogat in ingredienti activi.
  • Publicat:
Vergeturile pot fi tratate!
Vergeturile pot fi tratate!

De-a lungul vietii, corpul unei femei este pus la incercare de nenumarate ori: schimbarile produse de pubertate, sarcinile repetate, varii modificari de greutate. Iar in aceste situatii extreme de tractiune brutala, gradul de elasticitate al pielii este depasit.

Vergeturile sunt leziuni ale pielii rezultate din ruptura fibrelor elastice ale epidermului sub efectul tractiunilor sau modificarilor hormonale. Acestea apar pe abdomen, sani, solduri, coapse si fese.

De multe ori, multiple vergeturi se grupeaza in fascicule si linii paralele, dispunandu-se simetric pe suprafata corpului. La inceput, ele sunt usor in relief si au culoare rosie, violacee. Apoi, pe masura ce se extind si se grupeaza, iau un aspect alb, atrofic, inestetic.

Putem oare preveni aparitia vergeturilor? Exista un tratament pentru vergeturile deja instalate? Descopera ResveratroxV, un produs complex, foarte bogat in ingredienti activi.

Aplicat de doua ori pe zi, ResveratroxV previne formarea de noi vergeturi si reducerea dimensiunii celor deja instalate. Prin refacerea fibrelor de colagen si elastina, reda elasticitatea pielii, are efect restructurant profund si creste rezistenta pielii la distensie.

O piele hidratata, relaxata, destinsa, sub influenta masajului si a cremelor are un risc mai scazut de fisurare.

Iata ce sta la baza acestui produs:

Extractul de alge brune are efect restructurant profund si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea si supletea. Acesta stimuleaza sinteza colagenului, imbunatatind sustinerea dermului.

Centella Asiatica contribuie la restructurarea pielii in profunzime, printr-un mecanism diferit de refacere a fibrelor de colagen. Prin cresterea rezistentei la tensiuni si distensie, pielea devine ferma si elastica.

Uleiul de masline este un ingredient binecunoscut pentru proprietatile lui de estompare a vergeturilor in timpul sarcinii sau dupa nastere.
 
Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea si hranirea pielii prin aportul de acizi grasi esentiali si vitamine.

Apa termala Herculane este bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile organismului. Datorita acestora, are proprietati calmante si antiiritante pentru pielea noastra sensibila si expusa la numeroase agresiuni externe.

ResveratroxV poate fi folosit de persoanele cu fragilitate capialara si nu este fotosensibil.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân