Totul despre căderea părului și tratamentul Regivero (P)

  • Publicat:
Totul despre căderea părului și tratamentul Regivero (P)

Căderea părului poate varia de la subțierea ușoară a părului până la căderea totală. Părul poate cădea din numeroase motive distincte.

Din punct de vedere medical, căderea părului poate avea mai multe cauze.

Efluviul telogen

Această formă obișnuită de cădere a părului are loc la două până la trei luni după un stres corporal major, cum ar fi o boală prelungită, o intervenție chirurgicală majoră sau o infecție gravă în organism.

Se poate întâmpla și după o schimbare bruscă a nivelului de hormoni, în special la femei după naștere.

Cantități moderate de păr cad din toate părțile scalpului și pot fi observate pe o pernă, în cadă sau pe alte suprafețe. În același timp părul de pe unele părți ale scalpului poate părea mai subțire.

Efecte secundare ale medicamentelor

Căderea părului poate fi un efect secundar al anumitor medicamente. În plus, multe medicamente utilizate în chimioterapia cancerului – cum ar fi doxorubicina (Adriamicina) – cauzează frecvent căderea bruscă a părului.

Simptomul unei boli medicale

Căderea părului poate fi unul dintre simptomele unei boli medicale, cum ar fi lupusul eritematos sistemic (lupus), o tulburare tiroidiană un dezechilibru al hormonilor sexuali sau o deficiență de proteine, fier, zinc sau biotină. Aceste deficiențe sunt cele mai frecvente la persoanele cu diete restrictive.

Tinea capitis (infecție fungică a scalpului)

Această formă de cădere neuniformă a părului se întâmplă atunci când anumite tipuri de ciuperci infectează scalpul. Acest lucru face ca părul să se rupă la suprafața scalpului și scalpul să se descuameze sau să devină solzos. Tinea capitis este o formă obișnuită de cădere neuniformă a părului la copii.

Alopecia areata

Aceasta este o boală autoimună care determină căderea părului în unul sau mai multe patch-uri mici. Cauza acestei afecțiuni este necunoscută, deși este mai frecventă la persoanele care au alte boli autoimune. Atunci când același proces determină pierderea totală a părului de pe scalp, este cunoscut sub numele de alopecia totalis.

Alopecie traumatică 

Această formă de cădere a părului este cauzată de tehnici de coafură care trag părul (împletitură strânsă sau cornrowing), expun părul la căldură extremă și răsucire (ondulator sau role fierbinți) sau deteriorează părul cu substanțe chimice puternice (albire, colorare a părului, unde permanente).

În plus, unele persoane au o tulburare psihiatrică mai puțin frecventă (trichotilomanie) în care tragerea și răsucirea compulsivă a părului pot provoca pete chele.

Chelie ereditară sau alopecie androgenetică

La bărbați, căderea părului poate urma tiparul tipic masculin (retragerea părului frontal și / sau subțierea părului în partea de sus a capului). Acesta este cel mai frecvent tip de cădere a părului și poate începe în orice moment din viața unui bărbat, chiar și în adolescență.

De obicei, este cauzată de interacțiunea a trei factori: o tendință moștenită spre chelie, hormoni masculini și înaintarea în vârstă.

Multe femei vor dezvolta un anumit grad de chelie cu model feminin. La femei, subțierea are loc pe întreaga lungime a părului, exceptând partea din față a scalpului.

Regivero, tratament împotriva căderii părului și consultanță gratuită

Luând în calcul motivul căderii părului, pe care este recomandat să îl cunoașteți înainte de a căuta un tratament adecvat, unele probleme ce pot cauza pierderea părului pot fi tratate eficient din exterior cu tratamente locale.

Astfel, REGIVERO îți oferă tratamentul împotriva căderii părului care asigură rezultate vizibile în primele 60 de zile de utilizare.

REGIVERO a obţinut 6 certificări internaţionale de eficienţă, calitate şi siguranţă şi este recomandat de peste 100 de specialişti, dermatologi, hairstylişti şi influenceri. REGIVERO a rezolvat complet problema căderii părului pentru 8 din 10 persoane care au folosit tratamentul.

Medicul rezident dermatolog, dr. Gabriela Bud explică cum acționează ingredientele tratamentelor Regivero împotriva căderii părului:

Toate aceste ingrediente vin în a ajuta foliculii, în a le oferi nutrienti pentru a revitaliza părul, pentru a împiedica această cădere a părului. Studiile clinice pe care le-au făcut (Regivero) (…) au demonstrat că după două luni de utilizare a scăzut numărul mediu a firelor căzute, cu aproximativ 60%.

Sursa:

Cum funcţionează tratamentul împotriva căderii părului de la Regivero?

Tratamentul REGIVERO împotriva căderii părului acţionează atât de eficient pentru că este alcătuit din ingrediente naturale şi elemente esenţiale vieţii părului tău.

Hrăneşte şi întăreşte părul cu elemente esenţiale vieţii, precum proteina placentară, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina şi un complex de vitamine B3, B5 şi B6.

Stimulează circulaţia sanguină, pentru a putea asigura un aport suplimentar de micronutrienţi la rădăcina firelor de păr, cu ajutorul proteinei placentare de origine animală, argininei şi vitaminelor din grupa B.

Reduce secreţia exagerată a glandei sebacee, ajutând la reglarea sebumului şi reduce producţia de DHT (Dihydroxytestosterone) cu ajutorul Zincului şi a extractului de ceai verde.

Protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extract de măsline şi Biokeratina.

Doctorul dermatolog Sebastian Pop ne spune care este părerea dânsului ca specialist despre tratamentele profesionale Regivero:

Intervievator: Care au fost reacțiile pacienților și ce ați observat în legătură cu acest produs (tratamentele Regivero)?

Sebastian Pop: Este unul dintre produsele are au un echilibru, un balans între ingredientele naturale și ingredientele care trebuie adăugate ca aceste produsele naturale să rămân stabile. Sunt produse care pe de-o parte controlează o hipersecreție de sebum de exemplu, pe de alta parte curăță în mod blând scalpul. Sunt produse care protejează firul de par odată ce s-au curățat uleiurile produse de scalp. Bucuria a fost să aflu de la pacienți că după câteva săptămâni de utilizare sunt foarte încântați de acest produs.

Sursa:

Beneficii extra oferite de Regivero:

  • Primeşti consultanţă gratuită pe toată durata folosirii produselor noastre, consultanţă oferită de specialiştii REGIVERO.
  • Îți oferim o schemă de tratament personalizată.
  • Garanţia pe satisfacţie. REGIVERO îţi pune la dispoziţie singurul tratament dermato-cosmetic împotriva căderii părului pentru care producătorul îşi asumă 100% responsabilitatea.

În încheiere, vom evidenția opinia medicului rezident dermatolog, dr. Gabriela Bud cu privire tratamentele și brandul Regivero:

Am primit feedbackuri de la persoane care au utilizat (tratamentele Regivero) și au fost foarte mulțumite de rezultate. Ce mi se pare foarte bine este că oferă consultanță gratuită, deci puteți să le cereți ajutorul pentru alegerea produselor, pentru modul de folosire și au un aspect foarte important: satisfacție garantată.

Adică, dacă folosiți produsul conform indicațiilor, conform duratei recomandate de utilizare și nu sunteți mulțumiți, puteți primi banii înapoi, ceea ce mi se pare un avantaj foarte bun.

Mi se pare frumos că este un brand românesc și întotdeauna când văd că sunt produse bune, îmi place să susțin businessurile locale.

Cred că este important să ne susținem unii pe alții, mai ales când este vorba de muncă, dăruire și lucruri făcute de calitate și cu pasiune.

Vezi ce spun clienții:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”