Toamna e cea mai frumoasa vreme

articol
  • Publicat:
Toamna e cea mai frumoasa vreme
Toamna e cea mai frumoasa vreme

Ii plac tinutele elegante si nu o caracterizeaza deloc stilul „baby-doll”. Pentru multe dintre piesele ei vestimentare prefera albul. Pentru aceasta toamna, insa, a incercat toate nuantele in trend. Iata stilul unei toamne superbe!

Prezentatoarea rubricii meteo de week-end de la PRO TV, Magda Palimariu, are in garderoba ei o multime de piese in culori vii: verde, rosu, galben sau portocaliu. Toamna aceasta se poarta culorile pastel, iar ea e la moda. „Incerc sa fiu in trend, insa aleg numai hainele care mi se potrivesc. Nu imi place sa adopt neaparat orice tinuta care se poarta, ci numai pe cele care se potrivesc personalitatii mele. Nu ma caracterizeaza deloc, de exemplu, stilul «baby-doll». Imi place sa vad astfel de haine la alte persoane, insa eu nu as putea niciodata sa imbrac o rochita croita in acest stil.” A fost pasionata de moda din copilarie, de cand proba fara restrictie rochiile si pantofii mamei. Ulterior, a ajuns intr-o clasa de fete, unde toata lumea, evident, voia cele mai mai frumoase tinute. In timpul facultatii, si-a descoperit pasiunea ei pentru accesorii. Prima oara, si-a cumparat o poseta albastru sidefat, apoi… „Cand eram in facultate, se purtau foarte mult pantofii si sandalele de toate culorile, moment in care am simtit nevoia sa asortez fiecare pereche cu cate o poseta. Si uite-asa a inceput aceasta pasiune, care inca mai tine.” Are peste 50 de genti, iar pantofii nu i-a numarat niciodata. „Imi plac foarte mult bratarile, curelele si ceasurile. In schimb, nu ma avantajeaza deloc palariile si sepcile. Fiecare geanta din colectia mea are valoare sentimentala, fiecare are o poveste. Multe le cumpar din calatoriile pe care le fac, asa ca unele imi amintesc de vacante foarte frumoase.” Chiar daca e mereu cocheta, nu petrece foarte mult timp in fata oglinzii. „Atunci cand nu merg la serviciu, ma machiez natural, iar hainele le aleg foarte repede, in functie de starea pe care o am. Dupa ce prezint rubrica meteo, ma demachiez cu mare atentie, avand in vedere ca nu este un machiaj de zi, lejer. Imi ia cam 10 minute.” Apropo de „vremea” de la PRO TV ce simte ea cand prezinta prognoza vremii? „Trebuie sa recunosc ca nu am foarte mari emotii atunci cand sunt in fata camerei. Oamenii cu care lucrez si experienta pe care am acumulat-o m-au ajutat sa devin stapana pe mine si sa ma bucur de faptul ca am avut sansa sa fac parte din aceasta echipa.”

Text: ANDREEA GROZA
Foto: ADRIAN STOICOVICIU   
Make-up artist: MIHAELA VASILE   
Hair stylist: ISABELA SAVU   
Fashion editor: CRISTINA NEAGU-PARVU

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Super tips-uri pentru super picioare!
Super tips-uri pentru super picioare!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”