Splendoare in iarba

Vedeta postului Acasa TV, Diana Dumitrescu, a renuntat pentru o zi la vacanta ei pe malul marii si a venit la o sedinta foto in aer liber, unde a cochetat cu tendintele acestei veri. Cu alte cuvinte, alege culori puternice si neaparat fii fresh!
  • Publicat:
Splendoare in iarba
Splendoare in iarba

Am vazut-o pana acum in doua telenovele de la Acasa TV. In toamna, va avea rol principal intr-o alta productie difuzata pe acest post, o comedie romantica, unde ii va da replica in principal lui Alexandru Papadopol. In acest serial, va juca alaturi de doi monstri sacri: Stela Popescu si Alexandru Arsinel. „Sunt extrem de incantata si nu-mi prea vine sa cred”, spune Diana referitor la colaborarea cu cei doi actori de comedie. Pana la toamna, insa, se bucura de o vacanta pe malul marii. De altfel, la Constanta s-a si nascut, iubeste soarele si „inoata ca un pestisor”, zambeste ea. La inceputul acestei veri, Diana si-a implinit si un vis mai vechi. „Pe 4 iunie, mi-am marit sanii. Imi doream de foarte multa vreme acest lucru. Chiar imi programasem interventia chirurgicala in decembrie anul trecut, dar atunci n-am avut timp. Dupa aceasta operatie sunt o multime de interdictii impuse de medic, dar merita 100%”, recunoaste ea. Si pentru ca tot am ajuns la silueta, Diana ne-a marturisit ca, pana in toamna, mai vrea sa scape de 2 kilograme. „Nu am probleme cu greutatea, dar ecranul iti adauga din start 5 kilograme.” Stim si noi acest lucru. Stim, de asemenea, ca Diana e frumoasa. Si ne-a facut o demonstratie de forme si culoare intr-unul din parcurile Capitalei.

Pictorial realizat de Alex Galmeanu
Fashion editor: Cristina Neagu-Parvu
Make-up artist: Mihaela Vasile
Hair stylist: Cleopatra Ama Micu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân