Rutina ta de skincare cere să fie updatată – află ce beauty gadgets te ajută în îngrijirea acasă

  • Publicat:
Rutina ta de skincare cere să fie updatată - află ce beauty gadgets te ajută în îngrijirea acasă

Femeia modernă este atentă la ce consumă și ce ritual de îngrijire are, pentru ca pielea ei să aibă elasticitate, pentru ca tenul său să fie impecabil, în pofida trecerii timpului. Există mai multă poluare, tendințele de alimentație în zilele noastre sunt diferite, așadar sunt mulți factori ce afectează pielea.

Cu un efort comun, cu tratamente adecvate, cu o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos, plus câteva beauty gadgets, poate fi îndeplinit un ritual de îngrijire ca la carte. Iar în acest sens aparatele de înfrumusețare profesionale, dar home use, sunt ideale.

Regăsim la Sempasi astfel de gadgeturi. Sunt o inovație în domeniul beauty, sunt îngrijirea de care oricine are nevoie, ușor de folosit și cu efecte vizibile asupra pielii. Au fost create ținând cont de nevoile actuale, de a obține un efect de lifting, de a curăța și întreține pielea pentru ca aceasta să arate ca la 20 de ani!

Meet these beauties – gadgeturi utile în rutina de skin care

Un aparat de infrumusetare precum este Sol aduce doritoarelor curățarea eficientă, 4 în 1. Cu un design modern și compact, Sol își demonstrează eficiența în comparație cu ce presupune curățarea clasică. Este de 6 ori mai eficient. Știm că de la curățarea incorectă a pielii pornește inflamarea porilor și un lung șir de probleme ale dermei.

Sol nu doar curăță, ci și stimulează circulația sanguină, realizând un masaj facial plăcut, dar și benefic.

De asemenea din gama Sempasi sunt și dispozitivele Deus și Virgo. Astfel de beauty gadgets sunt demonstrația clară a faptului că îngrijirea acasă poate fi complexă și la nivel profesional, dacă sunt folosite produsele corespunzătoare. Deus este cel care oferă masaj cu electrostimulare, totodată având efect de lifting. Dispune de funcție de încălzire și poate fi folosit pentru a masa inclusiv zona sânilor.

Cât despre Virgo, acesta este un dispozitiv 6 în 1. Cu masaj cald sau funcție de masaj revigorant, dispozitivul va acționa asupra pielii și va avea efect de lifting. Ajută totodată și în ceea ce privește menținerea pielii sănătoase, luminoase și lipsită de riduri.

Pavo masează zona gâtului

O dată cu trecerea timpului, femeile câștigă coliere la gât, pielea se lasă și zona trădează imediat vârsta. Este poate unul din complexele oricărei femei. Prevenția este cea care va conduce pașii doritoarelor spre achiziția lui Pavo, un dispozitiv menit să diminueze ridurile fine, să lucreze zona gâtului și prin masaje să prevină formarea de gușă, să înlăture efectele îmbătrânirii timpurii. Pavo include fascicule luminoase cu ioni și are efect de lifting.

Rutina de îngrijire acasă

Nu este de ajuns utilizarea unor creme profesionale sau disciplina în ceea ce privește aplicarea acestora. Dispozitivele moderne precum cele din gama Sempasi sunt ideale pentru orice femeie modernă, grăbită, care își caută optimizarea timpului pentru ritualul de îngrijire, însă niciodată nu compromite calitatea produselor pe care le folosește.

Dispozitivele de acest gen sunt inovative, însă ușor de folosit. Nu vor crea dificultăți în acest sens, întrucât sunt gândite să faciliteze ritualul de îngrijire, inclusiv modul în care sunt utilizate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân