Prosopul din microfibră: de ce este mai bun decât cel din bumbac?

Confecționat din fibre menite să absoarbă excesul de apă fără să-ti deterioreze firul de păr, prosopul din microfibră este o alegere ideală.
  • Publicat:
Prosopul din microfibră: de ce este mai bun decât cel din bumbac?
Foto: pexels

Ce zici dacă ți-aș spune că îți poți usca părul mai rapid și în același timp să reduci firele rebele doar schimbând prosopul obișnuit cu prosopul din microfibră? Confecționat din fibre menite să absoarbă excesul de apă fără să-ti deterioreze firul de păr, prosopul din microfibră este o alegere prietenoasă pentru părul tău.

Acesta reduce electrizarea părului atunci când îl usuci cu ajutorul prosopului. În cele mai multe cazuri, acea mișcare de frecare poate produce ruperea firului de păr și deteriorarea lui.

Poți dormi cu prosopul din microfibră pe cap?

Răspunsul este da, dar nu este absolut necesar dacă nu ai un păr creț. În acest caz, părul creț sau ondulat obține o formă mai bună. Nu uita de aplicarea produselor de styling înainte de a adormi cu un astfel de prosop pe cap. O cremă leave-in pentru bucle definite este ideală în această situație.

Dimineața, tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi prosopul și să scuturi puțin capul astfel încât buclele să se așeze natural. Folosește degetele pentru a le aranja.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân