Peggy Sagge are grija de tine

Gama de styling BPM by Subtil este o linie de produse trendy care asigura un look in tendinte.
  • Publicat:
Peggy Sagge are grija de tine
Peggy Sagge are grija de tine

Stim ca-ti plac noutatile. Asa ca iti propunem o portie de produse noi de la Peggy Sage!

Aranjarea parului

Gama de styling BPM by Subtil este o linie de produse trendy care asigura un look in tendinte. Contine sapte produse concepute pentru a da parului o imagine indrazneata si fara limite.

Produsele sunt clasificate in 3 culori: bleu pentru fixare naturala, violet pentru fixare forte, portocaliu pentru fixare maxima.

Cu BPM poti obtine un stil unic, creand bucle, suvite, carlionti, varfuri, torsade. Gama cuprinde gel cu efect de par umed, ceara non-grasa, pasta modelatoare, gel cu efect de par mat, gel cu fixare foarte puternica, pasta fibroasa, ser pentru intins parul.

Tonuri diafane

Manichiura French nu se demodeaza niciodata. Unghiile tale vor arata impecabil daca folosesti setul Peggy Sage. Ai la dispozitie cinci nuante de baza si trei nuante diamantate.

Cu siguranta culoarea ta preferata se gaseste in gama alb pur, alb diamant, roz diamant, bej stralucitor si piersic diamant.

Setul contine un lac de unghii, un lac blanc pur, un protect light, 20 de hartii pentru contur si un manual de utilizare. Pret setului este de  91,39 lei.

SPA pentru maini si picioare

SPA inseamna clipe de relaxare si confort pentru a obtine o piele curata, catifelata si parfumata. Gama SPAtitudine de la Peggy Sage combina finetea florii de lotus cu forta frunzelor de baobab pentru a reda spiritul naturii. SPAtitude completeaza manichiura si pedichiura clasica.

Gama pentru maini contine gel spumant, gomaj, masca hranitoare, ser ultrahranitor, spray hidratant si crema pudrata. Iar gama pentru picioare este alcatuita din gel purificator, ulei lactat, gomaj, crema calmanta, masca hranitoare, gel racoritor si crema pudrata. Un suflu zen pentru o destindere optima dupa o zi stresanta.

Gelul purificator costa 55,41 lei, crema pudrata 91,40 lei, iar gelul racoritor 82,67 lei.

Produs activ de noapte

Special pentru noapte, Peggy Sage a creat un produs intens activ care accelereaza regenerarea celulara in timpul somnului. Acest lucru este posibil datorita existentei in formula de baza a unor nanosfere ce au rolul de a difuza vitamina A. Produsul activ de noapte se foloseste atat pe fata, cat si pe gat. Crema activa de noapte costa 83,08 lei.

Accesorii machiaj

Pentru a obtine un machiaj impecabil, cu efecte de lumini si umbre perfecte, pe langa produsele de calitate, ai nevoie si de accesoriile potrivite.

Peggy Sage a creat astfel o gama bogata din care nu lipsesc buretii ovali, buretii grosi din latex si pufurile. Prin forma si design, aceste accesorii de machiaj sunt usor de manuit si uniformizeaza bine, conferind tenului si decolteului un aspect catifelat.

Preturile acestora sunt 21,69 lei, 26,31 lei, respectiv  40,16 lei.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”