Par rasfatat de la varf la radacina

Nu este niciodata prea tarziu sa acorzi un pic de atentie parului tau. Stilistii iti recomanda cel putin o sesiune saptamanala de ingrijire ca la carte. Trebuie sa fie un rasfat total, de la radacina spre varf! Sampoanele hidratante, balsamurile regener
  • Publicat:
Par rasfatat de la varf la radacina
Par rasfatat de la varf la radacina

Cand te hotarasti sa faci ceva pentru parul tau, trebuie sa te gandesti in primul rand la radacina. Care sunt secretele pentru ca ea sa fie viguroasa?

Sa aiba o vascularizatie bogata, sa ajunga la ea sangele din care firul de par sa-si extraga substantele nutritive, sa nu fie supusa traumatismelor repetate.

Mananci inteligent, ai un par frumos! Grasimi, proteine, glucide – nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta zilnica. La care se adauga obligatoriu vitamine si minerale.

Zincul si seleniu cresc imunitatea locala, iar vitamina B6 contribuie decisiv la regenerare.

Frumusetea parului nu este o misiune imposibila atata vreme cat ii respectam cerintele. Una dintre ele ar fi alegerea produselor de par care ti se potrivesc: sampon, balsam, masca, vopsea, nuantator. Stilistul este cel care te poate ajuta sa alegi.

Stie cat timp sa lase vopseaua pe par, cum poate face o decolorare fara sa arda pielea, stie sa tunda parul astfel incat partea deteriorata a firului de par sa fie indepartata.

Nu patesti nimic daca pierzi 100 de fire de par pe zi. Daca depasesti acest numar, exista solutii! Adica substante care repara tulpina firului de par si o fac sa arate ca in reclame. Uneori, regenerarea dureaza.

Unele radacini intra in repaus, stau asa o perioada de trei luni la odihna, dupa care sunt capabile sa formeze un nou fir de par la fel de robust.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ochi mereu tineri
Ochi mereu tineri
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”