Moda anilor ’70 revine in forta

Caldura aproape ca s-a instalat si odata cu ea a venit vremea sa afli si care sunt ultimele tendinte in lumea modei, pentru aceasta primavara. Fustele si pantalonii foarte scurti, culorile indraznete, stilul metalic si imprimeurile in stilul anilor '70, t
  • Publicat:
Moda anilor '70 revine in forta
Moda anilor '70 revine in forta

Caldura aproape ca s-a instalat si odata cu ea a venit vremea sa afli si care sunt ultimele tendinte in lumea modei, pentru aceasta primavara. Fustele si pantalonii foarte scurti, culorile indraznete, stilul metalic si imprimeurile in stilul anilor ’70, toate acestea sunt look-urile esentiale ale acestui sezon. Fustele scurte, pantalonii scurti, rochiile si tunicile sunt articolele vestimentare "vedete".

Nu trebuie sa fii Kate Moss ca sa adopti stilul ultra scurt, cu pantaloni scurti si fustele mini. Dar daca nu esti prea incantata de a-ti arati picioarele albe ca laptele dupa sase luni de “hibernare”, poti folosi colantii pentru a masca asta. Alege atat colantii negri cat si cei colorati sau cei cu diverse modele. Asorteaza-i cu delicatii balerini.

Materialele cu printuri de diferite forme, linii, dungi, curbe in stilul anilor ’70, s-au intors! Sunt perfecte pentru a adauga energie si prospetime look-ului tau primavara asta. Stilul hippy, promovat de marile case de moda pentru acest sezon primavara-vara, este pe cat de vesel, pe atat de dificil de adoptat. Pe langa imprimeurile de diferite forme, culorile indraznete sunt si ele la mare pret.

Flower power a revenit. Culorile luminoase, clare, indraznete vor fi din ce in ce mai des folosite. Combinatiile de volum si culoare sunt cele care concentraza toata primavara intr-o tinuta. Ai grija sa faci alegerile potrivite cand vine vorba de imprimeuri. Chiar daca se vor purta in aceasta primavara in tot felul de combinatii, nu uita ca anumite forme este posibil sa te dezavantajeze. De exemplu, daca vrei sa pari mai supla, nu purta niciodata dungile orizontale, ci alegele pe cele verticale. Acestea dau impresia de suplete. Pentru o talie care sa dea aparenta ca este subtire, alege curelele late, care se vor afla printre accesoriile de baza ale sezonului.

Accesoriile metalice erau peste tot sezonul trecut. Dar de ce sa ne limitam doar la accesorii cand o jacheta sau o rochie argintie poate arata extraordinar de bine? Nu te limita doar la a cumpara genti, pantofi, curele sau bijuterii argintii – mergi pana la capat si incearca rochiile argintii, topurile sau chiar pantalonii! Materialele metalice iti dau stralucire si un look foarte contemporan.

Nu uita de balerini! Confortabilii balerini se vor afla si in acest sezon primavara-vara la mare cautare. Acestia pot face ca si cele mai “grasute” picioare sa arate ca niste picioare de dansatoare si din aceasta cauza ii si iubim. Cu cat mai multa culoare, cu atat mai bine. Nu mai trebuie sa alegi balerinii in culori neutre. Tocmai asta e ideea: cu cat au mai multa culoare, cu atat sunt mai simpatici. Balerinii cu diverse imprimeuri, buline, dungi, etc., se afla printre tendintele acestei primaveri. Ii poti folosi cu fustele scurte si jeansi.

Tunicile mici sau mari iti tin de cald “cu stil”, in zilele sau noptile racoroase… Jachetele sunt scurte sezonul acesta. Largi, cu imprimeuri florale sau voluminoase, se potrivesc perfect cu jeansi, pantalonii mulati sau, daca indraznesti, cu fuste mini sau pantaloni scurti. Alege pantofii cu toc inalt pentru a-ti alungi picioarele cand porti jachete scurte.

Articol exclusiv online

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recapata-ti frumusetea ochilor!
Recapata-ti frumusetea ochilor!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân