It’s Only a Perfect Winter Look

E timpul sa "topesti" dintr-o privire si sa stralucesti! Incearca natural look! Este un machiaj usor de realizat si de mare impact. Secretul? Rujul rosu pentru buze voluptoase, spun make-up artistii. In lumina rece a iernii acest machiaj ofera caldura tra
  • Publicat:
It's Only a Perfect Winter Look
It's Only a Perfect Winter Look

Pentru un machiaj perfect, trebuie sa-ti achizitionezi produsele de make-up de care ai nevoie si sa respecti intru totul pasii care trebuie urmati pentru a obtine look-ul dorit. Iata care sunt trucurile la care a apelat make-up artistul pentru a obtine doua dintre cele mai in voga look-uri de sezon.

Natural Look
Pentru acest machiaj s-a aplicat un fond de ten transparent, bej, fixat cu o pudra pulbere tot transparenta. Pentru machiajul ochilor se folosesc umbre bej si brun; nuantele inchise (brun) se aplica in coltul extern al ochilor, pe centrul pleoapelor se aplica un bej mediu, iar in coltul intern un alb-bej aproape in nuanta pudrei. Aceste nuante se estompeaza foarte bine intre ele pentru a spori efectul de naturalete, iar linia pleoapelor trebuie sa fie usor si firesc definita, fara a se evidentia prea mult machiajul. Sprancenele se textureaza cu un fard bej mediu, iar obrajii sunt fardati central cu un roz proaspat. Prin contrast cu machiajul natural realizat pana in acest punct, buzele sunt rosii. In acest sezon, rujul rosu a inceput sa fie din ce in ce mai solicitat de femeile care au inteles valoarea lui estetica.

Machiaj albastru-violet
Pentru o seara speciala apeleaza la nuantele inchise si puternice pentru machiajul pleoapelor. Fondul de ten ales trebuie sa fie compact, cu putere mare de acoperire, ales in nuanta tenului sau cu un ton mai deschis. Se vor contura bine sprancenele in doua etape: mai intai se aranjeaza cu un creion special, dupa care se periaza cu un fard brun. Obrajii se accentueaza cu un fard de obraz brun pe linia naturala a pometilor, estompat spre tample cu un roz fin luminos. Machiajul ochilor necesita mare atentie pentru ca se folosesc nuante tari, care vor compromite intregul aspect al ochilor daca sunt aplicate asimetric sau neuniform. Cu ajutorul unui creion bleumarin se creioneaza linia ochilor de la jumatate spre exterior. Creionul se estompeaza in exterior cu ajutorul unei pensule si se fixeaza cu fard pulbere bleumarin. Se fardeaza pleoapele cu albastru inchis stralucitor – spre coltul extern al ochilor si cu un violet luminos in coltul intern. Machiajul se estompeaza cu un fard perlat auriu, care se asorteaza cu rujul discret bej. Pentru gene se va folosi un mascara negru, de volum.

Secretul tenului de portelan
Cum se obtine un ten de portelan? Este o intrebare frecventa, un ten perfect fiind visul oricarei femei. Exista insa cateva mituri greu de depasit in ceea ce priveste ingrijirea tenului. Cosmetica strica fata! Total gresit! Curatarea tenului si hidratarea lui in profunzime sunt esentiale in obtinerea unui ten perfect. Un alt mit este acela care spune ca machiajul strica tenul. Adevarat! Daca produsele cosmetice folosite sunt alese defectuos, nu mai sunt in termen de garantie sau machiajul nu este efectuat in conditii igienice. Atentie la fondul de ten! Alege-l intotdeauna pe cel potrivit tenului tau.

Beauty editor: Andreea Chirila
Make-up artist Rimmel London: Mirela Vescan
Hair stylist: Dana Petrescu, Fantasy Hair Team
Stilist: Cristina Neagu-Parvu
Vestimentatie: Now & Wow, Tria Alfa
Model: Loredana Racila, MRA Models Agency
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”