Idee de cadou pentru Craciun: parfumul Pierre Cardin

aza parfumului este sustinuta de notele desavarsite de vanilie, patchouli, mosc, cedru si piersica.
  • Publicat:
Idee de cadou pentru Craciun: parfumul Pierre Cardin
Idee de cadou pentru Craciun: parfumul Pierre Cardin

Pierre Cardin prezinta o versiune noua a clasicului Pour Homme si Pour Femme. O editie speciala duo pentru iarna, romantica si sofisticata. Doua personalitati distincte, contemporane, conectate printr-o aroma solara de mar Pink Lady. Sunt doua parfumuri magnetice care trezesc in celalalt o atractie instantanee.

Pour Femme

Editia speciala Winter este un parfum provocator, extrem de feminin, sub semnatura eleganta si sofisticata Pierre Cardin. O nota zemoasa, fructata de top dezvaluie aromele proaspete de bergamota, iasomie si ananas. Nota de mijloc se scufunda intr-un adevarat ocean de violete, maci si frezii cu o nuanta ispititoare de mere glazurate.

Baza parfumului este sustinuta de notele desavarsite de vanilie, patchouli, mosc, cedru si piersica.

Pour Homme

Parfumul este unul masculin, fructat, lemnos, fresh si elegant. Debutul ispititor de lamaie, bergamota si flori de portocal se continua cu note elegante de scortisoara, levantica si ananas. Baza lemnoasa bogata este o combinatie virila de ambra, mosc, vanilie, cedru, santal si patchouli.

O aroma care uneste pentru totdeauna cele doua parfumuri

Soiul de mere Pink Lady defineste aroma provocatoare si construieste un caracter olfactiv unic in notele de varf din parfumurile de femei si barbati. Un fel de cod secret, astringent, crocant si dulce, care declanseaza scanteia dintre cei doi indragostiti.

In linii precise, simple, sticlele Pour Femme si Pour Homme reinterpreteaza forma clasica Cardin, ambele avand ca detalii fulgi de zapada stralucitori, care ies in relief. Pour Femme are culoarea piersicii, iar Pour Homme bleu ciel petrol. Recipientele imita sticla inghetata, cu capace argintii mate, ce le confera o nota eleganta, parand sa se rasuceasca unul spre celalalt.

Citeste si Toamna se numara… parfumurile
Robert Piguet vs. Chanel

Urmărește CSID.ro pe Google News
Este liposuctia buna pentru tine?
Este liposuctia buna pentru tine?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân