Hilary Duff detine „Stuff by Hilary Duff”, un lant de haine, mobila, accesorii deco si bijuterii

Frumoasa blonda de 21 de ani a pornit afacerea in 2004, lansand o linie vestimentara destinata adolescentilor.
  • Publicat:
Hilary Duff detine „Stuff by Hilary Duff”, un lant de haine, mobila, accesorii deco si bijuterii
Hilary Duff detine „Stuff by Hilary Duff”, un lant de haine, mobila, accesorii deco si bijuterii

Frumoasa blonda de 21 de ani a pornit afacerea in 2004, lansand o linie vestimentara destinata adolescentilor. Datorita cererii foarte mari, „Stuff By Hilary Duff” a ajuns acum o adevarata industrie! Chiar daca anii o incadreaza in generatia rebela, Hilary nu are nimic in comun cu vedete precum Lindsay Lohan.

Cele doua au avut insa de impartit ceva: pe Aaron Carter, fostul iubit al lui Hilary, pe care pistruiata Lohan „i l-a suflat”. Degeaba s-a intors Aaron spasit dupa cateva zile, isprava era deja consumata, iar Hilary nu a vrut sa auda de impacare.

Actrita talentata si cantareata inzestrata cu un timbru placut, Hilary si-a descoperit in 2004 pasiunea pentru design. A inceput cu o linie vestimentara pentru fanii ei si a continuat cu mobila, bijuterii, toate gandite de ea.

In 2006, Hillary a lansat si parfumul” With Love…Hilary Duff”, ce s-a bucurat de un succes colosal, astfel ca in 2008 actrita a scos pe piata versiunea pentru vara a aromei, pe care a intitulat-o “Wrapped with love”.

Hilary nu este doar o artista complexa. Profund impresionata de drama prin care au trecut locuitorii din New Orleans in 2005, atunci cand uraganul Katrina le-a distrus vietile, Hilary a donat 250.000 de dolari din contul propriu si a facut o campanie de strangere de fonduri, in urma careia s-au strans bani suficienti pentru a asigura 2,5 milioane de gustari pentru cei napastuiti.

Hilary sprijina si drepturile animalelor, blamand vedete precum Paris Hilton, ce poarta catelusii ca pe niste accesorii, nu ca pe niste fiinte si este implicata in programe sociale ce vizeaza elevii din clasele mici, programe ce ii invata sa vorbeasca frumos, sa fie toleranti, comunicativi si darnici.

Pe Hilary Duff o puteti vedea sambata, 8 noiembrie, de la ora 14:15, in "Fa-te auzit!", un film despre puterea de a-ti urma visele!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân