galerie

Reguli pentru păr vopsit


 • 1. Foloseşte produse profesionale! Indiferent că alegi să te vopsesti acasă sau la salon, asigură-te că produsele folosite sunt calitative, cu proprietaţi şi uleiuri hidratante, care nu vor dăuna părului, ci dimpotrivă, îl vor hidrata atât cât vopseaua va rămâne în păr.
 • 2. Spală părul cu şampon protector! Alege un şampon profesional, special pentru părul vopsit, care îl va proteja şi îi va menţine culoarea.
 • 3. Apelează la şamponul uscat! În zilele dintre spălări, pentru a evita îngrăşarea părului, care va duce la pierderea culorii, pulverizeaza şampon uscat la rădăcini. Există şampon uscat inclusiv pentru părul vopsit!
 • 4. Aplică produse colorante! Fie că este vorba despre un şampon sau un tratament colorant, pigmentul de culoare este destinat reîmprospătării culorii părului vopsit. Astfel, vei reuşi să elimini tonurile nedorite de culoare din păr şi să îi redai o nuanţă pură şi strălucitoare. De asemenea, vei reuşi să neutralizezi si firele albe de păr.
 • 5. Foloseşte balsam de fiecare dată! Hidratarea pe care balsamul o aduce părului este vitală pentru părul vopsit, deoarece îi redă acestuia strălucirea. Dacă părul tau are tendinţe de îngrăşare sau este lipsit de volum, aplică balsam măcar la vârfuri sau de la nivelul urechilor în jos. Inclusiv balsamul trebuie să fie special pentru părul vopsit şi din aceeaşi gamă cu şamponul folosit în prealabil.
 • 6. Evită sulfaţii! Produsele de îngrijire a părului care conţin sulfaţi vor absoarbe culoarea din păr, aşa că citeşte bine pe etichetă, pentru a putea evita produsele de acest gen.
 • 7. Răsfaţă-ţi părul cu tratamente! Pentru strălucirea şi îngrijirea părului vopsit, foloseşte o dată pe săptămână tratamente speciale, care vor acţiona în profunzimea firului de păr şi vor avea un efect benefic asupra podoabei tale capilare.
 • 8. Nu spăla părul cu apă fierbinte! Temperatura prea mare a apei poate dăuna părului vopsit, fiindcă aceasta deschide porii scalpului şi astfel se poate pierde culoarea. Cel mai indicat pentru părul vopsit este ca acesta să fie spălat cu apă la temperaturi medii.
 • 9. Foloseşte o cască de duş! Umezeala poate duce la pierderea culorii, de aceea ar fi foarte bine dacă atunci cand faci duş fără să îţi speli şi părul ai alege să porţi o cască de duş pentru a menţine părul uscat sau să îl prinzi într-un coc ridicat.
1. Foloseşte produse profesionale! Indiferent că alegi să te vopsesti acasă sau la salon, asigură-te că produsele folosite sunt calitative, cu proprietaţi şi uleiuri hidratante, care nu vor dăuna părului, ci dimpotrivă, îl vor hidrata atât cât vopseaua va rămâne în păr.
1/1