galerie

Ce dar poţi face de Florii


 • Eternity Air Calvin Klein combină discret mandarina, boabele de ienupăr, lavanda, mărul verde şi frunza de violetă.
 • Gucci Bloom Acqua Di Fiori are o notă primăvăratică, aşa că se potriveşte perfect acestui anotimp. Subtilele arome de musc de Galbanum se îmbină cu aroma delicată a mugurilor Cassis.
 • Power Glow Licorice Face Wash de la Himalaya Herbals este un produs creat special pentru îngrijirea tenului bărbaţilor, fără săpun. Acţiunea sa este sporită prin tehnologia activă de stimulare cu Piper Alb, eliminând excesul de sebum şi impurităţile de la suprafaţa tenului, fără a-l usca.
 • GUINOT SUN LOGIC
Una dintre cele mai misterioase afecţiuni din zilele noastre este "sindromul oboselii cronice". De-a lungul timpului, specialiştii au lansat multe teorii pentru a descoperi cauza acestei boli, de la nanobacterii la retrovirusuri.
Recent, însă, unele studii efectuate asupra melatoninei în USA au început să ofere mai multe indicii care pot duce la descifrarea misterului oboselii cronice. Cercetările sugerează că, fără să ne dăm seama, ne atacăm organismul de fiecare dată cand ne expunem la lumina albastră, mai ales seara. Folosirea îndelungată a gadget-urilor (telefon, tabletă, laptop, tv etc.) dereglează ceasul biologic al organismului. Noua gamă GUINOT SUN LOGIC combate efectele nocive ale luminii UV aupra tenului.
 • Lipsa hidratării, a mineralelor şi a vitaminelor esenţiale din organism duc, de multe ori, la uscarea părului. Novophane şampon sebo-reglator are rolul de a echilibra producţia de sebum şi întârzie apariţia senzaţiei de păr gras. În plus, conferă părului volum.
 • Omnia Pink Sapphire te învăluie cu mirosul vaniliei şi notele calde de lemn şi mosc, dar are şi o notă de citrice şi piper roz.
 • Şi tenul tău are nevoie de detoxifiere, ştiai? Noua gamă Nivea Urban Skin Defense contribuie la acest proces prin antioxidanţii şi extractul de ceai verde pe care îi conţine.
 • Ingredientul cheie din produsele Sensai este koishimaru - o mătase extrem de rară, care îi conferă tenului un aspect neted şi catifelat
Eternity Air Calvin Klein combină discret mandarina, boabele de ienupăr, lavanda, mărul verde şi frunza de violetă.
1/1