Fii gata pentru prima aparitie in costum de baie!

  • Publicat:
Fii gata pentru prima aparitie in costum de baie!
Fii gata pentru prima aparitie in costum de baie!

Mic si conceput anume parca sa dezvaluie toate partile trupului tau pe care pret de 3 anotimpuri le-ai camuflat in fel si chip, costumul de baie isi intra acum in rol. Moment de maxima incercare pentru o femeie hotarata sa ia soarele in piept!

Esti pregatita pentru o asemenea provo­care? Esti pregatita sa te expui, in lu­mi­na soarelui, in ochii celorlalti si in toata splendoarea? Daca vrei ca prima aparitie in bikini sa fie un succes rasunator, pregateste-o din timp, pana la ultimul detaliu.

1. In primul rand trebuie sa fii intr-o forma de zile mari. Asa ca evita mesele dezordonate, copioase si bogate in grasimi, alege fructele si legumele. In caz contrar, kilogramele in plus vor fi mai mult decat evidente, iar tu vei zace vlaguita intr-un sezlong. Fa-ti un abonament la sala cu cel putin o luna inainte, pentru ca trupul tau sa capete fermitate, altfel nu vei sti cum sa te strecori fara sa atragi atentia de teama ca vei arata ca o piftie!

2.
Scapa de pilozitatea in exces, insa nu in ziua marii aparitii intrucat, in contact cu soarele, pie­lea se va irita. Pentru a preveni cresterea firelor de par sub piele, este indicat sa folosesti geluri ex­foliante, iar pentru zona gambelor poti sa apelezi la metode mai putin delicate, precum lufa. In cazul in care foliculita iti da mari batai de cap, cere sfatul medicu­lui sau al cosmeticienei.

3.
Celulita, marea drama a femeilor, are leac daca incepi sa o doftoricesti din timp. Tine insa cont de faptul ca lotiunile si cremele minune de pe piata, care iti promit ca dupa un cumul de aplicatii celulita va ramane doar un vis urat, nu dau rezultate in lipsa unui tratament auxiliar. Iti recomandam masajul anticelulitic si regimul alimentar echilibrat, iar efectele vor deveni vizibile dupa cel putin o luna.

4. Piele ferma, hidratata si muschi tonifiati. Toate bune pana aici, dar ce te faci cu vergeturile? Daca au un aspect rosu-violaceu, inseamna ca ti-au aparut recent si pot fi indepartate cu aju­torul cremelor antivergeturi. Problema incepe sa se complice insa daca te-au napadit cu cativa ani buni in urma. In acest caz sunt alb-sidefii si nu mai pot fi rezolvate decat prin tratamente complexe, precum peelingul chimic sau tratamentele cu laserul Fraxel.

5.
Bronzata sau alba translucida? Bronzata, daca asta te ajuta sa te simti mai bine. Bronzul estompeaza unele pete inestetice de pe piele si te face sa pari mai zvelta, mai sexy. Poti sa optezi pentru autobronzantele cu aplicare la domiciliu sau autobronzantele cu aplicare in cabinetele cosmetice (DHA).

6.
Alege un costum de baie pe masura necesitatilor tale. Nu te incapatana sa-ti indesi sanii intr-un sutien marimea S daca este evident ca ai nevoie de un L! Nu asta este solutia pentru un look sexy. In plus, fesele mari, cu tonus muscular scazut nu se preteaza la slipul tanga. Cat de­spre linia costumului de baie, designerii propun pentru anul acesta o reintoar­ce­re la stilul retro, fie ca este unul intreg, fie ca este unul deux-piece. Daca vrei sa te bronzezi alege-l totusi pe cel din urma, cu sutien tip bandeau .

Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Palarii extravagante
Palarii extravagante
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”