Ele sunt cele mai sexy femei de culoare (galerie foto)

Nu exista barbat care sa nu fi avut fantezii erotice cu femei de culoare. Asta pentru ca sunt comparate mereu cu niste fructe exotice, delicioase, dar greu de gasit. Ti le prezentam mai jos pe cele mai sexy femei de culoare...
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ele sunt cele mai sexy femei de culoare (galerie foto)
Ele sunt cele mai sexy femei de culoare (galerie foto)

Nu exista barbat care sa nu fi avut fantezii erotice cu femei de culoare. Asta pentru ca sunt comparate mereu cu niste fructe exotice, delicioase, dar greu de gasit. Pielea de culoarea ciocolatei si formele apetisante sunt completate nu de putine ori cu un chip de o frumusete uimitoare. Ti le prezentam mai jos pe cele mai sexy femei de culoare.

10. Halle Berry – fosta Bond Girl este una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood si imaginea firmei de cosmetice Revlon. In ’86 a obtinut titlul de Miss Statele Unite.

9. Vanessa Williams – actrita, cantareata si compozitoare de origine americana, este prima femeie de culoare care a primit distinctia Miss America, in 1983.

8. Naomi Campbell – supermodelul britanic, una dintre cele mai frumoase femei din lume, continua sa fie solicitata in lumea modei chiar si la 38 de ani.

7. Gabrielle Union – actrita, cantareata si fost model american, Gabrielle visa in tinerete la o cariera in medicina. In prezent militeaza pentru drepturile victimelor agresiunilor sexuale.

6. Alicia Keys – una dintre cele mai bune voci din muzica R&B, Alicia este si compozitoare, canta la pian, violoncel si a debutat in actorie inca de la 4 ani.

5. Selita Ebanks – unul dintre ingeri casei Victoria’s Secret a ajuns intre cele mai frumoase femei de culoare, mentinandu-se in forma prin baschet, fotbal american si tenis.

4. Tyra Banks – o alta regina a frumusetii, prima femeie de culoare care a aparut pe coperta revistelor GQ, Sports Illustrated, editia dedicata costumelor de baie si catalogul Victoria’s Secret.

3. Beyonce – o adevarata femeie de afaceri care a stiut sa imbine cu succes calitatile vocale si spiritul antreprenorial. In prezent, este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial.

2. Christina Milian – cantareata cunoscuta mai ales pentru hitul “Dip It Low”, are si o cariera actoriceasca, cele mai cunoscute productii in care a aparut fiind Smallville, Cribs si Charmed.

1. Rihanna –
frumoasa din Barbados are aproape tot ce-i trebuie: talent artistic, frumusete uimitoare si cariera de succes. Din pacate, ii cam lipseste norocul in dragoste.

Tu ce parere ai?

Citeste si Cele mai sexy vegetariene

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vrei sa fii superba in 48 de ore?
Vrei sa fii superba in 48 de ore?
Recomandare video
Alergia la ambrozie: diagnostic și tratament