Cauta produsele organice pentru uzul casnic

Folosirea produselor organice este foarte indicata.
  • Publicat:
Cauta produsele organice pentru uzul casnic
Cauta produsele organice pentru uzul casnic

Cercetarile facute asupra produselor de uz casnic au demonstrat ca anumite ingrediente sunt daunatoare sanatatii, iar oamenii sunt intoxicati cu un numar mare de chimicale toxice. 60-70 % din ceea ce intra in contact cu pielea este absorbit in sange, ajungand astfel in sistemul circulator.

Aerul din casa contine mai multi poluanti decat aerul din exterior, cauza fiind odorizantii de camera si produsele de curatat. Comisarul european care se ocupa de problemele de mediu sustine ca 40 % din bolile copiilor cu varsta mai mica de 5 ani sunt cauzate de factori precum substantele chimice din casa.

Produsele organice nu contin chimicale

Piata produselor organice creste constant, iar consumatorii recunosc faptul ca stilul de viata organic inseamna mai mult decat mancarea organica – produsele cosmetice organice devin din ce in ce mai populare.

Pe de alta parte, piata produselor de uz casnic este una matura si extinsa, care face loc inovatiei si noului. Persoanele care sufera de alergii cauta produse simple, etichetate corect, iar parintii nu vor sa isi expuna copiii la chimicalele daunatoare.

Natural House

Pentru cei interesati, Rangali Organic Shop comercializeaza produse pentru uz casnic organice din gama Natural House pe site-ul www.rangali.ro

Natural House a fost creata in anul 2005 pentru a dezvolta produse organice de uz casnic. Membrii fondatori ai Natural House au experienta si cunostinte vaste in domeniu, astfel ca sunt hotarati sa inlocuiasca chimicalele toxice din case cu produse organice, naturale.

In aprilie 2006 a fost pusa la punct infrastructura logistica, iar in luna mai a aceluiasi an a primit certificare de la Soil Association (organism de certificare organic britanic).

Ce produse gasesti la Natural House?

Salad Spa – produs de curatare organic pentru salata, fructe si legume, cu un continut organic in procent de 88 %.

Pesticidele si chimicalele cu care sunt stropite legumele si fructele sunt rezistente la apa, astfel ca o simpla clatire a acestora nu este suficienta pentru a le putea consuma in siguranta. Legumele organice sunt, de obicei, pline de pamant, iar acesta trebuie spalat inainte de consumarea legumelor respective.

Solutia Salad Spa permite inlaturarea chimicalelor de pe legume si fructe, permitand astfel consumatorilor sa se bucure de gustul sanatos al fructelor si legumelor.

Fulgi de sapun organic – creati pentru materialele delicate, precum lana, matase, lenjerie intima sau haine pentru copii. Fulgii de sapun nu contin parfum, ajuta la intretinerea texturii si culorii materialelor delicate si, spre deosebire de celelalte produse pe baza de sapun, creat din grasime vegetala, au la baza uleiuri vegetale din plante. Nu contin enzime, fosfati sau inalbitori.

Sapun de maini organic – facut din portocala si caisa, cu uleiuri esentiale 100% organice. Uleiul de portocala lasa senzatia de curatenie, prospetime si samburele de caisa exfoliaza delicat pielea.

Citeste si Alimentele organice
                  Eco de lux

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum iti maresti buzele?
Cum iti maresti buzele?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”