Anastasia Soare rasfata Holywood-ul cu un produs cosmetic din ierburi romanesti

Celebra romanca va deschide, in curand, un salon la Bucuresti
  • Publicat:
Anastasia Soare rasfata Holywood-ul cu un produs cosmetic din ierburi romanesti
Anastasia Soare rasfata Holywood-ul cu un produs cosmetic din ierburi romanesti

Celebra romanca va deschide, in curand, un salon la Bucuresti

Faimoasa esteticiana Anastasia Soare a introdus de curand in gama de produse care ii poarta numele (renumita printre celebritatile de la Holywood) infuzia “Balkan Botanical”, creata din plante si ierburi originare din Romania. Formula, ne spune creatoarea ei, “are efectul de a calma si regenera pielea, redandu-i lustrul natural”.

Produsele cosmetice Anastasia Beverly Hills sunt faimoase peste tot in lume si constau intr-o linie completa de make-up, cu produse pentru sprancene, ochi si fata. Linia de sprancene a fost creata special pentru a-i servi la tehnica originala de pensat pe care a inventat-o si care ia in considerare standardele universale de frumusete.

In ceea ce priveste produsele pe care le vinde pe internet si in cele peste 500 de magazine din Statele Unite, Canada, Franta, Grecia, Japonia sau Australia, acestea au scopul de a mentine, practic, forma sprancenelor intre programarile la salon.

Vestea buna pentru romance este ca, in viitorul apropiat, regina sprancenelor, cum este alintata Anastasia Soare, va deschide un salon si in Romania, unde urmeaza sa distribuie, de asemenea, si linia de produse cometice pe care a creat-o. “Sunt multe de facut, dar nu va mai dura mult pana cand acest vis al meu de a fi prezenta si in Romania se va implini”, declara ea.

Metoda Anastasia a revolutionat tehnica pensatului

Anastasia Soare a parasit Romania dupa ‘89 si a decis sa-si folosesc studiile in proportii si arta (acumulate la Facultatea de Arhitectura din Bucuresti) in industria de infrumusetare din America, unde a facut cariera in mai putin de un deceniu. In primii ani dupa sosirea in State, romanca a lucrat ca estetician in diverse saloane din Hollywood si Beverly Hills.

A ajuns sa creeze o metoda originala de pensat, iar la scurta vreme a fost nevoita sa-si deschida propriul salon, pentru a putea face fata clientelei din ce in ce mai numeroase, din care inca de la inceput nu au lipsit celebritatile.

A inaugurat, asadar,“Anastasia Beverly Hills”, in 1997, iar in paralel a creat o linie cosmetica de succes si a deschis numeroase alte saloane in marile orase ale lumii. Printre clientele ei loiale se numara Oprah Winfrey, Madonna, Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Penelope Cruz si Sharon Stone.

Luxul ei – face ceea ce ii place

Astazi, Anastasia Soare este una dintre cele mai apreciate personalitati de origine romana din Statele Unite. Secretul ei – a muncit mult si a ramas mereu cu picioarele pe pamant. “Ma simt privilegiata sa-mi permit aproape orice lucru pe care mi-l doresc.

Pentru mine, luxul adevarat este posibilitatea de a face in viata ceea ce-mi place. Am apreciat mereu un anumit simt estetic al unui obiect sau al unei combinatii de obiecte frumoase, de la o rochie pana la o bijuterie deosebita. Recunosc, nu pot spune “nu” unui ceas Patek Philippe, unei posete Bottega Veneta sau Zagliani sau unei rochii create de Derek Lam, Yohji Yamamoto, Balenciaga sau John Galliano.

In rest, imi petrec timpul calatorind, dar vacante am foarte rar. In putinele zile libere imi vizitez sora din Austria sau merg acasa, la Constanta, unde ma asteapta familia si prietenii”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Calatoreste in capsula frumusetii!
Calatoreste in capsula frumusetii!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân