Adriana Nicolae zambeste fara riduri de expresie

Desi nu are decat 30 de ani, meseria de actrita a lasat mici urme pe chipul Adrianei Nicolae. In plus, ea este o fire foarte vesela, plina de viata care zambeste permanent. Astfel, micile riduri de expresie nu au intarziat sa apara. Si o data aparute, ele
  • Publicat:
Adriana Nicolae zambeste fara riduri de expresie
Adriana Nicolae zambeste fara riduri de expresie

Imposibil sa nu o fi remarcat-o pe Adriana Nicolae la televizor. Fie ca incearca un nou iaurt sau vorbeste despre avantajele periajului zilnic cu o anumita pasta de dinti, Adriana este aceeasi figura radioasa, toata numai zambet, care inspira pofta de viata… Este actrita, joaca in piese de teatru, in seriale tv si in reclame. Pe Adriana ati mai intalnit-o si in paginile revistei noastre cu sfaturi despre silueta, intrucat este si antrenoare de fitness. Iata tot atatea activitati solicitante carora le face fata datorita bunei dispozitii. Insa pentru zambetul ei cuceritor trebuie sa plateasca un pret: aparitia unor riduri minuscule in zona gurii inca de la varsta de 30 de ani.

Am gasit solutia!
Si Adrianei i-am gasit un loc ideal pentru a scapa intr-un timp record de micile imperfectiuni: cabinetul domnului profesor Ioan Nedelcu, un medic dermatolog de succes. Desi destinatia acidului hialuronic a fost intr-o zona mai putin sensibila decat zona ochilor, spre exemplu, inainte de procedura, Adriana s-a sfatuit cu medicul. Pentru ca oricat de simpla ar fi injectarea, emotiile nu lipsesc. Totul a decurs foarte bine, iar Adriana nu a simtit nici o durere. Actrita a fost la prima interventie de acest gen care s-a dovedit a fi pana la urma o victorie impotriva ridurilor de expresie rebele. Spre deosebire de zona din jurul ochilor, care este foarte sensibila si vascularizata, obrazul este mult mai gros, iar injectarea acidului hialuronic in rid nu a generat nici un hematom sau semn, roseata locala disparand in 15-20 de minute.
 
Concluzii…
Adriana a plecat multumita de la cabinetul prof. Ioan Nedelcu, hotarata sa mai incerce o data procedura de injectare daca rasul ei molipsitor va mai genera si alte riduri inestetice. Mai mult, Adriana ne-a marturisit ca nu are nimic impotriva chirurgiei plastice. Chiar are cunostinte care au recurs la asa ceva si le aproba in general, in conditiile in care e nevoie neaparat de o schimbare, perfect justificata.

Info util: Cabinet dr. Ioan Nedelcu, Str. Veronica Micle nr. 15, zona Piata Victoriei, Bucuresti

Acidul hialuronic este una dintre substantele preferate de medici pentru umplerea ridurilor. Nu da reactii adverse si se resoarbe in maximum 6 luni.

Text: OANA CUZINO   Foto: MIHAI DASCALESCU

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Ana Maria Gheorghe
Ana Maria Gheorghe
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”