7 produse inovatoare de nelipsit în vara aceasta pentru frumusețea ta

  • Publicat:
  • Actualizat:
7 produse inovatoare de nelipsit în vara aceasta pentru frumusețea ta

Iată 7 noutăți cosmetice de top care, datorită inovațiilor aduse în îngrijirea tenului sau părului, pot fi considerate esențiale pentru frumusețea fiecărei femei în această vară.

  1. SERUL MELACLEAR

Melaclear este un un ser corector de ultimă generație creat de ISDIN. Rolul lui este să reducă aspectul petelor relaționate cu hiperpigmentarea și să aducă mai multă luminozitate tenului. Acesta conține trei ingrediente inovatoare cu atuuri de excepție în combaterea hiperpigmentării:

  • Vitamina C pură, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi si protejează împotriva stresului oxidativ, redând luminozitatea pielii.
  • Acid Phytic: Ajută la îmbunătățirea aspectului petelor întunecate existente și protejează împotriva stresului oxidativ observat adesea după expunerea la soare.
  • Sistemul Modulator ROS: Reduce stresul oxidativ și ajută la exfolierea straturilor superioare ale pielii, îmbunătățind tonul pielii.

Melaclear se aplică numai câteva picături de ser pe zonele afectate, evitând zona ochilor. Se recomandă ca în timp ce folosești Melaclear să eviți expunerea la soare și să utilizezi produse pentru protecție solară cu SPF foarte înalt.

  1. EAU THERMALE SERUM BOOSTER H.A

Laboratoarele Dermatologice Uriage au creat EAU THERMALE Serum Booster H.A, un ser cu textură fluidă, ce se absoarbe complet și oferă hidratare, vitalitate și catifelare pielii.

Serul este potrivit tuturor tipurilor de piele (chiar și cele mai sensibile) și conține o formulă eficientă compusă din: acid hialuronic în proporție de 1,5%, pur și natural, 97% ingrediente active de origine naturală (extract din floare de nalbă cu efect antioxidant și hidratant), Aquaxyl (optimizează fluxul de hidratare al pielii, reducând pierderea de apă transepidermică), Apă Termală Uriage și două noi brevete precum:

  • LN MODUL – stimulează langerinele, mai exact, glicoproteinele prezente la suprafața celulelor epidermei cu rol în detecția microbiană și activare a sistemului imunitar.
  • BARRIER – limitează pierderea de apă din țesuturi și previne iritația.

SERUM BOOSTER H.A este similar unui shot de hidratare, oferind hidratare timp de 24 de ore (eficacitate 97% grație H20 COMPLEX). Se aplică cu ajutorul pipetei – 2-3 picături aplicate înainte de crema hidratantă, dimineața și seara.

  1. ULTIMATE REPAIR

Gama ULTIMATE REPAIR de la Wella Professionals conține cel mai nou și mai eficient tratament profesional pentru repararea părului. Acesta revoluționează prin modul în care abordează repararea părului, repară firele de păr pe interior (pe cortex) și în același timp revitalizează pe exterior grație tehnologiei ce combină Acidul Alpha Hydroxy și Omega-9.

Tratamentul Miracle Hair Rescue este un spray leave-in pentru repararea intensivă a oricărui tip de păr în doar 90 de secunde. Noutatea constă în combinarea a două ingrediente esențiale în îngrijirea pielii: Acidul Alpha Hydroxy (AHA) și Omega-9. Împreună, cele două au puterea de a repara toate tipurile de păr dinspre interior, către exterior.

AHA –  reface legăturile pe interior + OMEGA 9 – revitalizează parul pe exterior. 

AHA – este un acid organic, cu o moleculă suficient de mică pentru a pătrunde în firul de păr până la cel mai adânc nivel, reparând astfel legăturile de hidrogen din cortex, pentru a crea o structura mai puternică.

OMEGA9 – Este un acid gras, mononesaturat, care targetează fibra părului în exterior. El învelește suprafața acestuia și umple cuticula, recreând o barieră de protecție.

Gama ULTIMATE REPAIR conține șampon, balsam, tratamentul Miracle Hair Rescue și un ser cremos de protecție leave-in.

  1. HYDRA VÉGÉTAL SER CU HIDRATARE INTENSĂ pentru 100 de ore

Botaniștii și fitologii Yves Rocher au fost bio-inspirați de o plantă suculentă cu un mecanism remarcabil pentru apă: Edulis. Frunzele din această plantă pot stoca o cantitate maximă de apă în celulele lor și o captează în centrul frunzei datorită unei cuticule groase, limitând evaporarea acesteia.

Compoziția serului de hidratare a fost reproiectată în jurul ingredientului activ în exclusivitate, Apa Celulară de Edulis, pentru a activa mecanismele biologice ale hidratării pielii pe termen lung.

Acțiunea hidratantă a serului a fost întărită cu un complex patentat de hidratare care are o combinație unică de ingrediente: 2 tipuri de acid hialuronic, cu greutăți moleculare mari și mici, grație acțiunilor lor complementare, cu Aloe Vera și cu ingrediente de origine naturală obiectivate pentru proprietățile lor hidratante.

Gama HYDRA VÉGÉTAL conține:

  • Ser Hidratare Intensă 100 de ore
  • Gel-Cremă Pentru Hidratare Intensă 48 de ore
  • Gel-Cremă Pentru Hidratare Intensă 48 de ore
  • Gel Hidratant Anti-Oboseală Pentru Zona Ochilor

  1. PENETRAITT OVERNIGHT SERUM

SEBASTIAN Professional a lansat Penetraitt Overnight Serum – un tratament ser reparator de noapte, un ser inovator inspirat din rutina skincare, care acționează timp de 8 ore, atunci când tu dormi, pentru a-ți repara firul de păr, din interiorul structurii sale.

Noul ser reparator se bazează pe o combinație specială de acid hialuronic și niacinamidă, oferind o structură mai netedă a firului de păr, pentru ca tu să ai dimineața când te trezești un păr mai moale și mai disciplinat, mai frumos și mai ușor de pieptănat, de coafat, de stilizat.

Serul de noapte SEBASTIAN Penetraitt are o formulă ușoară, care nu încarcă părul, nu îngreunează, nu lipește firele și nu are nevoie de clătire. Este formula de tratament înalt performantă care îți economisește timpul și energia, respectându-ți stilul de viață activ.

  1. APIVITA SET TRAVEL PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI

Bucură-te de vacanța mult visată cu un set complet de îngrijire a feței, cu produsele preferate APIVITA, acesta conține:

Aqua Beelicious cremă hidratantă cu textură lejeră 15 ml: reface hidratarea pielii, reechilibrând producția de sebum, oferind hidratare instantă, de lungă durată și un aspect revigorant. Bază de machiaj ideală.

Beessential ulei hrănitor de zi cu uleiuri esențiale 1,6 ml: îmbunătățește-ți rutina de îngrijire a tenului prin aplicarea a 3 picături de ulei de zi BEESSENTIAL OIL, înaintea cremei. Un supliment pentru piele care întărește bariera pielii, îmbunătățește refacerea celulelor și hidratează în profunzime.

Spumă demachiantă față și ochi 75 ml: îndepărtează machiajul și impuritățile, calmează pielea, oferă protecție antioxidantă și un plus de acțiune anti-poluare.

Express mască detox cu dovleac 2×8 ml: oferă o exfoliere enzimatică blândă, elimină impuritățile cauzate de mediu, dezvăluind un ten proaspăt și luminos.

Express mască hidratantă cu cactus 2×8 ml: hidratează în profunzime, calmează și reduce iritațiile, reface umiditatea naturală a pielii.

Express mască pentru ochi obosiți cu ginkgo biloba 2×2 ml: netezește aspectul cearcănelor, reduce semnele de oboseală, revigorează și împrospătează zona ochilor.

  1. OPI REPAIR MODE

OPI, brandul profesional nr#1 în lume în îngrijirea unghiilor, aduce un ser inovator: Repair Mode. Acesta este primul ser destinat reconstrucției unghiei naturale. Mai mult decât un tratament de întărire ce se aplică pe suprafața unghiei, Repair Mode pătrunde și se absoarbe rapid, repară keratina și întărește unghiile în doar șase zile (cu aplicare de două ori pe zi în acest timp).

Serul Repair Mode este un pas esențial în refacerea unghiei. Patentat cu tehnologia Ulti-Plex, aceasta imită structura proteinei din unghia naturală pentru a o repara din interior. Serul asigură de asemenea protecție unghiei față de factorii zilnici care afectează keratina. Acesta poate fi purtat și sub lacul de unghii sau sub unghiile cu gel, în două straturi.

Până acum, tratamentele funcționau prin întărirea unghiei printr-un film protector de polimeri. Însă imediat ce produsul era îndepărtat, se anulau și efectele de întărire. Tehnologia Ulti-Plex pătrunde în unghie și construiește legături între keratina deteriorată pentru refacerea și protejarea unghiei.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being