5 greșeli de styling care te fac să arăți rău

Nu întotdeauna hainele scumpe te fac să arăți bine. Dacă nu știi cum să-ți îngrijești piesele vestimentare sau cum să le asortezi, acestea te pot face să arăți rău. Iată cele 5 greșeli de styling pe care ar trebui să le eviți!
  • Publicat:
5 greșeli de styling care te fac să arăți rău
5 greșeli de styling care te fac să arăți ieftin Sursa foto: Shutterstock

În general, femeile depun mult efort în ceea ce privește felul în care arată. Cu toate acestea, nu vei arăta întotdeauna îmbrăcată cu bun gust doar pentru că ai cheltuit mulți bani pe garderoba ta.

Există multe lucruri, unele în afara îmbrăcămintei, care te pot face să arăți de prost gust. Iată câteva greșeli de evitat, care te fac să arăți așa cum cu siguranță nu-ți dorești.

  1. Arăți prea multă piele

Nu este întotdeauna necesar să-ți expui prea multă piele pentru a părea feminină. Ar trebui să-ți lași la vedere doar o parte a corpului, conform sfatului stiliștilor renumiți și experimentați. Spre exemplu, picioarele trebuie acoperite dacă pieptul este expus. În plus, pieptul trebuie să fie acoperit dacă vrei să porți o rochie sau o fustă scurte, astfel încât picioarele tale să iasă în evidență.

  1. Manichiură cioplită

Dacă nu ai timp pentru o manichiură perfectă, nu te obosi să le dai cu ojă, pentru că aceasta va sări de pe suprafața unghiilor tale într-un timp foarte scurt. În orice caz, igiena ar trebui să fie pe primul loc, decorul pe al doilea.

Cea mai rapidă opțiune pentru o manichiură este folosirea unui lac incolor. Va face mâinile să arate îngrijite fără a depune prea mult efort.

  1. Pantofi murdari

Vei fi întotdeauna considerate neîngrijită și îmbrăcată ieftin dacă porți pantofi murdari sau zgâriați. Îngrijirea pantofilor este esențială, deoarece aceștia sunt purtați pe întreaga durată a zilei. Pentru cel mai bun aspect, încearcă să înlocuiești tocurile și zonele de material deteriorate ori de câte ori este necesar.

  1. Haine șifonate

Purtarea hainelor șifonate este una dintre cele mai rapide moduri de a face ca o ținută fantastică să arate imediat rău. Folosește fierul de călcat sau un aparat de aburi peste hainele șifonate pentru a le netezi rapid. Toată lumea va observa îmbrăcămintea șifonată.

  1. Combinații rele de culori

Incapacitatea de a asorta corect îmbrăcămintea poate face chiar și cele mai la modă și mai scumpe haine să pară ieftine.

Nuanțele acide nu sunt potrivite pentru purtarea zilnică. Hainele strălucitoare ar trebui să fie echilibrate cu tonuri pastelate. Este bine dacă una dintre nuanțe poate fi neutră, cum ar fi negru, alb sau nude.

Surse: msn.com, brightside.me

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân