Fara riduri!

Nivea Visage Q10 Plus actioneaza mai eficient ca niciodata. Crema anti-rid favorita a femeilor, prezenta peste tot pe glob si lider de piata incontestabil, este prezenta acum cu o noua formula ce contine o cantitate dubla de coenzima Q10, oferind eficacitate maxima.
  • Publicat:
Fara riduri!
Fara riduri!

Nivea Visage Q10 Plus actioneaza mai eficient ca niciodata. Crema  anti-rid favorita a femeilor, prezenta peste tot pe glob si lider de piata incontestabil, este prezenta acum cu o noua formula ce contine o cantitate dubla de coenzima Q10, oferind eficacitate maxima.

Noua gama Nivea Visage Q10 Plus cuprinde crema de zi, crema de noapte, crema pentru ochi si lapte demachiant. Gama este imbogatita acum cu un nou produs – crema Nivea Visage Q10 Plus Light Day Care cu textura extra usoara, dedicata nevoilor specifice ale tenului mixt si gras. Se absoarbe usor in piele asigurand aceeasi eficienta dubla anti-rid.

Bucharest Walk…

De curand, a avut loc lansarea noii colectii a Mihaelei Glavan. Noul pantof Sepala capata, in viziunea designerului, o noua tinuta. Dinamica formei lui pleaca de la reinterpretarea patinelor si se reconstruieste in jurul sistemelor de inchidere si a ideii de matlasare. Interventiile pe material creeaza efecte structurale surprinzatoare. Un plus de farmec si inedit este adus prin folosirea tricotului si a plasei.

Elixir paillete

Este vara, perioada in care corpul tau traieste din plin tineretea hainelor decoltate. Pentru a avea o piele frumoasa si stralucitoare, Peggy Sage a creat setul format din crema de corp, spuma de corp si ulei de corp. Cu oricare din cele trei produse, se obtine un efect subtil paietat care te va ajuta sa ai o tinuta estivala fara cusur.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Foloseste-le cu succes!
Foloseste-le cu succes!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân