Oana Andrei

Dna. Doctor Oana Andrei este medic specialist in oftalmologia generala si oftalmopediatrie solutionand cu precadere cazuri de strabism si ambliopie.

Dna. Dr. Andrei  a beneficiat de  bursa ERASMUS la facultatea de medicina din cadrul Universitatii Oxfort, din Marea Britanie in perioada ianuare 2001 – iulie 2001. De asemenea este membra a Societatii Romana de Strabism si Oftalmopediatrie si a Societatii Europene de Strabologie.

A prezentat si publicat numeroase lucrari precum: "Esotropia - principii fundamentale", "Aplicatiile toxinei botulinice in strabism", "Colobom de nerv optic asociat cu decolare seroasa maculara poster", "Sindromul de dispersie pigmentara", "Screening-ul pentru Retinopatia Diabetica in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti", etc.

Intrucat este medic oftalmolog specializat pe pediatrie, dna. doctor Oana Andrei se ocupa cu precadere  de copii, iar datorita experientei pe care o are in tratarea problemelor oftalmologice a celor mici si a modului  de abordare a acestora, este un medic extrem de apreciat de catre parintii care isi aduc micutii la West Eye Hospital.
 

West Eye Hospital
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 15:00
Adresa: Calea Vitan nr. 137-139, Bucuresti
Tel: +40 (21) 430 77 77; +40 (21) 9757
Fax: +40 (21) 320 67 34
Email: [email protected]
www.westeyehospital.ro

Retinoblastom

Retinoblastom

Un retinoblastom este o tumora maligna oculara, ce se dezvolta in retina. Retinoblastomul apare in general la copiii cu varste de sub 6 ani, cel mai frecvent diagnosticat fiind la copii cu varsta intre 1 – 2 ani.