Dr. Alexandra Postu

Dr. Alexandra Postu este medic primar cardiolog la Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES. Este specializata in ecografie cardiaca si ecografie vasculara. In domeniul clinic si al explorarilor functionale, activitatea desfasurata de dr. Postu consta in: ecocardiografie, ecografie vasculara,test de effort, Holter ECG, Holter TA.

Dr. Alexandra Postu s-a format profesional in cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” (Fundeni), cat si la Universitatea de Medicina si Farmacie “N. Testemitanu” din Chisinau. Dr. Postu a urmat cursuri de perfecţionare în ecocardiografia transesofagiana, in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. C.C. Iliescu”, si este afiliata la societati medicale, precum: Societatea Romana de Cardiologie, Societatea Europeana de Cardiologie, Societatea Romana de Ecocardiografie.

Date de contact:

Stenoza valvulară aortică: tratament

Stenoza valvulară aortică: tratament

Stenoza valvulară aortică reprezintă îngustarea orificiului valvular aortic prin depuneri care formează un baraj în calea evacuării corecte a sângelui.