Diana Stanescu

Dna. Diana Stanescu este medic primar oftalmolog si face parte din echipa de medici West Eye Hospital inca din 2011. Dna. Dr. Stanescu se ocupa cu efectuarea consultatiilor oftalmologice generale, consultatii complete pentru chirurgia refractiva, investigatii, interventii cu laser YAG (capsulotomii, indotomii), chirurgia pleoapelor (ectropion, entropion, xantelasma) si chirurgia afectiunilor polului anterior ocular (glaucom, pterigion);

Dna. doctor Stanescu este membra a mai multor asociatii profesionale, precum: Societatea Romana de Oftalmologie (SRO),  Societatea Romana de Glaucom (SRG), Societatea Romana de Lentile de Contact si Colegiul Medicilor Bucuresti.

Pe parcursul carierei sale medicale, dna. Doctor Stanescu a efectuat numeroase cursuri de perfectionare post-universitare precum: "Laser Argon in afectiunile vasculare retiniene" , "Curs practic de chirurgie a cristalinului", "Adaptarea cu lentile de contact a pacientilor astigmati si a celor cu nevoi speciale", "Initierea in tomografia in coerenta optica", "Refraction contact lens – eye intercation and lifetime of contact lens wear", etc. De asemenea a luat parte la nenumarate Congrese nationale si internationale: Congresul Societatii Europene de Cataracta si Chirurgie Refractiva, ESCR de la Budapesta, Nissa, Londra si Berlin.
 

WEST EYE HOSPITAL
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 15:00
Adresa: Calea Vitan nr. 137-139, Bucuresti
Tel: +40 (21) 430 77 77; +40 (21) 9757
Fax: +40 (21) 320 67 34
Email: [email protected]
www.westeyehospital.ro

Orjelet: simptome si tratament

Orjelet: simptome si tratament

Un orjelet este o infectie a uneia dintre glandele sebacee de la baza unei gene, la nivelul marginii palbebrale.