Anca Nicoiu-Șuteu

Anca Șuteu este psihoterapeut atestat în specialitatea psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihologia clinică, tehnica Brainspotting, terapia schemelor și trainer autorizat.

Oferă consiliere psihologică și psihoterapie la Clinica Smart Nutrition acordând suport terapeutic pentru pacienții care doresc sa slăbească, pentru pacienții cu probleme de mâncat emoțional, mâncat compulsiv, bulimii sau anorexii. Oferă de asemenea suport familiilor cu copii care au probleme legate de alimentație sau greutate.

Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București cu master în “Tehnici de comunicare și influența psihosocială” și “ Psihoterapii cognitiv-comportamentale”. Pregătirea profesională și-a început-o din anul 2005, participând la numeroase workshop-uri și training-uri naționale și internaționale.

Cum să-ți schimbi obiceiurile nesănătoase, sfatul psihoterapeutului

Cum să-ți schimbi obiceiurile nesănătoase, sfatul psihoterapeutului

Dacă dorești să afli cum poți schimba un obicei, este nevoie să știi cum s-a creat obiceiul respectiv iar pentru a desluși acest mister este de preferat să îți orientezi atenția asupra creierulul – o […]