Curcan, ficat, toate categoriile, fiert

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 ficat gătit 53
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.101
Acid glutamic g 3.523
Alanină g 1.486
Arginină g 1.577
Histidină g 0.589
Cistină g 0.314
Betaină mg 2.4
Valină g 0.95
Prolină g 1.638
Serină g 1.158
Fenilalanină g 0.994
Glicină g 1.458
Triptofan g 0.294
Treonină g 0.976
Izoleucină g 0.767
Leucină g 1.937
Lizină g 2.037
Metionină g 0.681
Tirozină g 0.854
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.038
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.167
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.304
Acizi graşi trans (total) g 0.058
Colesterol mg 648
Macronutrienți
Apă g 63.99
Aport caloric / Energic total kcal 189
Lipide / Grăsimi (total) g 8.18
Proteine g 27
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 1.046
Fier mg 1.79
Fosfor mg 312
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.331
Potasiu mg 153
Seleniu µg 102.3
Sodiu mg 98
Zinc mg 4.53
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 220.2
Retinol µg 10751
Vitamina A, IU IU 35836
Vitamina A, RAE µg 10751
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.256
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.15
Vitamina B12 µg 28.17
Vitamina B2 - Riboflavină mg 2.687
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 11.09
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 4.35
Vitamina B6 mg 0.882
Vitamina C mg 22.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 691

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă