Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.182
Acid glutamic g 5.244
Alanină g 2.124
Arginină g 2.259
Histidină g 1.115
Cistină g 0.451
Betaină mg 17.5
Valină g 1.733
Prolină g 1.665
Serină g 1.376
Fenilalanină g 1.38
Glicină g 2.127
Hidroxiprolină g 0.367
Triptofan g 0.23
Treonină g 1.395
Izoleucină g 1.589
Leucină g 2.779
Lizină g 2.952
Metionină g 0.91
Tirozină g 1.113
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.655
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.235
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.198
Colesterol mg 91
Macronutrienți
Apă g 58.82
Aport caloric / Energic total kcal 206
Lipide / Grăsimi (total) g 6.3
Proteine g 34.93
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.096
Fier mg 2.85
Fosfor mg 222
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 289
Seleniu µg 43.3
Sodiu mg 46
Zinc mg 5.97
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 133
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.084
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.44
Vitamina B12 µg 1.8
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.189
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.007
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.688
Vitamina B6 mg 0.461
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan