Ruladă caldă cu Jambon de Curcan Matache Măcelaru’, cașcaval și legume aromate

  • Publicat:
Ruladă caldă cu Jambon de Curcan Matache Măcelaru’, cașcaval și legume aromate
Ruladă caldă cu Jambon de Curcan Matache Măcelaru’, cașcaval și legume aromate

O rețetă simplă, rapidă și echilibrată, ideală pentru un prânz ușor sau o cină consistentă, în care Jambonul de Curcan Matache Măcelaru’ este ingredientul-cheie. Produsul are etichetă curată, adică nu conține gluten, amidon, arome artificiale, soia, MDM și nu are monoglutamat de sodiu adăugat, ceea ce îl face potrivit pentru mesele de zi cu zi ale întregii familii.

Ingrediente (2 porții)

  • 6-8 felii de Jambon de Curcan Matache Măcelaru’
  • 100g cașcaval, cheddar sau gouda
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 dovlecel mic
  • 1 lingură ulei de măsline
  • Sare și piper, după gust
  • Ierburi aromate (oregano, cimbru sau busuioc)
  • Opțional: o lingură de muștar dulce sau iaurt grecesc pentru servire

Mod de preparare

Taie ardeiul și dovlecelul fâșii subțiri. Sotează-le rapid într-o tigaie cu ulei de măsline, 2-3 minute, până devin ușor moi. Condimentează mai apoi cu sare, piper și ierburi aromate.

Așază feliile de Jambon de Curcan Matache Măcelaru’ pe un tocător. Pune pe fiecare felie câteva legume sotate și câte o fâșie de cașcaval. Rulează strâns și așază ruladele într-un vas termorezistent. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 10-12 minute, până când cașcavalul se topește ușor.

Servește ruladele calde, alături de o salată verde sau de un sos pe bază de iaurt sau muștar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Redactor-șef
ALEXANDRA NECŞOIU, redactor-șef, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe ...
citește mai mult