Paste cu Cârnați Grătărescu Cris-Tim și sos de roșii

Cârnații Grătărescu, înveliți în maț natural, de la Cris-Tim, demonstrează că un produs românesc poate fi integrat cu succes în bucătăriile moderne.
  • Publicat:
Paste cu Cârnați Grătărescu Cris-Tim și sos de roșii
Paste cu Cârnați Grătărescu Cris-Tim și sos de roșii

Cârnații Grătărescu, înveliți în maț natural, de la Cris-Tim, demonstrează că un produs românesc poate fi integrat cu succes în bucătăriile moderne. Condimentați cu usturoi și boabe de muștar, aceștia oferă o aromă intensă, păstrând în același timp standarde ridicate de calitate. Faptul că nu conțin gluten, soia, arome artificiale sau monoglutamat de sodiu îi transformă în alegerea ideală pentru cei care își doresc un produs cu un gust care face diferența.

Rețetă Paste cu Cârnați Grătărescu Cris-Tim și sos de roșii

Ingrediente:

  • 5 Cârnați Grătărescu în maț natural de la Cris-Tim
  • 250g paste penne sau fusilli
  • 400g roșii tocate (conservă sau proaspete)
  • 2 căței de usturoi tocați
  • 1 ceapă mică tocată fin
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță oregano uscat
  • Frunze de busuioc proaspăt
  • Sare și piper după gust
  • Parmezan ras (opțional)

Mod de preparare

Călește ceapa și usturoiul în ulei de măsline până devin aurii. Adaugă roșiile și oregano, lasă să fiarbă 15 minute pentru a obține un sos bogat. Taie Cârnații Grătărescu de la Cris-Tim felii subțiri și rumenește-i ușor într-o tigaie separată.

Fierbe pastele al dente. Amestecă-le cu sosul și bucățile de cârnați. Decorează cu busuioc proaspăt și parmezan ras pentru un plus de eleganță.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Redactor-șef
ALEXANDRA NECŞOIU, redactor-șef, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe ...
citește mai mult