Pink, la un pas de moarte, după supradoză. „Luam droguri și vindeam droguri”

Pink a dezvăluit recent că a fost la un pas de moarte după o supradoză, în anul 1995, după o supradoză. Artista obișnuia să consume „droguri tari”.
  • Publicat:

Pink a dezvăluit recent că a fost la un pas de moarte după o supradoză, în anul 1995. În timpul unui interviu cu Cecilia Vega, pentru 60 Minutes, cântăreața în vârstă de 44 de ani a adus în discuție un eveniment din copilărie care a marcat-o, fiind la un pas de moarte, cu doar câteva săptămâni înainte de a semna primul ei contract din industrie.

„Eram punk. Am crescut într-o casă în care, în fiecare zi, părinții mei țipau unul la altul și aruncau cu lucruri. Se urau”, a povestit artista.

„Începusem să iau droguri și vindeam droguri”, a continuat artista menționând că acest lucru a făcut să fie dată afară din casă și să renunțe la liceu. De asemenea, a recunoscut că în 1995, de Ziua Recunoștinței, a luat o supradoză.

„Eram la o petrecere și am luat supradoză. Eram pe ecstasy, praful îngerilor (n.r- fenciclidină), cristal și multe altele. Atunci s-a terminat. Era prea mult”, își amintește cântăreața.

Întrebată de Vega dacă a fost la un pas de moarte, câștigătoarea premiului Grammy a confirmat. Pink a explicat că fiind la un pas de moarte, această experiență a adus o întorsătură în viața ei. A renunțat să folosească „droguri tari”, iar două săptămâni mai târziu a semnat primul ei contract cu grupul Choice.

În 2012, vedeta a spus pentru Shape Magazine că nu a fost spitalizată în urma supradozei, dar evenimentul a făcut-o să realizeze că trebuie să facă ceva cu viața ei.

„Îmi amintesc că m-am trezit pe podea a doua zi și atunci a fost ultima oară când m-am mai atins de droguri”, a povestit artista.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan