O femeie susține că a scăpat de durerile de spate cu ajutorul jucăriilor sexuale. Efectele nebănuite ale orgasmului

  • Publicat:

O femeie din Țara Galilor a descoperit că folosirea jucăriilor sexuale o ajută să doarmă mai bine și îi ameliorează durerile cauzate de hernia de disc. „Când am folosit prima dată un dildo, durerea m-a lăsat pentru două ore”, a declarat Rebecca Evans (51 de ani), pentru dailymail. De asemenea, femeia spune că jucăriile sexuale au ajutat-o să aibă un somn de calitate.

Rebecca a fost supusă unei intervenții de protezare a genunchiului anul trecut și este diagnosticată cu hernie de disc și artrită, afecțiuni care provoacă dureri cronice puternice. „Nu mergeam nicăieri și nu făceam nimic din cauza durerilor”, spune femeia.

Potrivit specialiștilor, activitatea sexuală, fie că este realizată împreună cu un partener sau de unul singur, prin masturbare, ajută la creșterea fluxului sanguin, în special în zonele inferioare ale corpului, ajutând astfel la ameliorarea durerilor.

De asemenea, orgasmul ajută la eliberarea de endorfine, substanțe chimice naturale produse de corp care au, printre altele, și proprietăți analgezice.

După ce a descoperit beneficiile jucăriilor sexuale, dar și pentru că se găsea într-o situație financiară precară, femeii i-a venit o idee: de ce să nu le spună și altora despre efectele pozitive ale acestora?

Astfel, Rebecca a început să fabrice propriile jucării sexuale din ceramică, pe care le promovează pe pagina de Facebook Dildoramic. Doritorii care vor să cumpere un dildo din colecția realizată de Rebecca primesc de la aceasta și sfaturi privind viața sexuală, având în vedere că femeia deține o diplomă în terapie psihosexuală.

„Sunt fericită că pot să vorbesc cu oamenii despre experiența mea și că pot să îi ajut pe cei care se confruntă cu dureri. Jucăriile sexuale sunt un medicament natural și oferă o experiență foarte plăcută. Oamenii sunt din ce în ce mai deschiși către acest subiect considerat altădată tabu”, spune femeia.

Jucăriile sexuale realizate de Rebecca sunt fabricate în diferite forme și dimensiuni. Un client a avut chiar o solicitare inedită de dildo, cerându-i acesteia să fabrice un penis din ceramică „decorat” cu fața cu Donald Trump.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: